REŠENJE
O ODREĐIVANJU PRIVREMENOG PARKIRALIŠTA U RADNIČKOJ ULICI U NOVOM SADU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 21/2010)

I. Određuje se privremeno parkiralište za putničke automobile u Radničkoj ulici, između kućnih br: 16 i 18, i 30 i 34 u Novom Sadu (u daljem tekstu: parkirališta), na katastarskim parcelama br. 773/1, 773/5, 773/6 i 741/1 K.O. Novi Sad II, do privođenja nameni utvrđenoj urbanističkim planom.

II. Parkirališta iz tačke I. ovog rešenja su u II zoni parkiranja i njihovo korišćenje u toku dana nije vremenski ograničeno - plava zona.

III. Naplata naknade za korišćenje parkirališta iz tačke I ovog rešenja, vršiće se u skladu sa važećom odlukom o utvrđivanju cena parkiranja i uklanjanja motornih vozila, radnim danom u vremenu od 7,00 do 21,00 čas i subotom u vremenu od 7,00 do 14,00 časova.

Naplatu naknade za parkiranje obavlja Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad, putem mobilne telefonije i parking-karte kupljene kod distributera.

IV. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Novi Sad, da:

- parkirališta iz tačke I. ovog rešenja uredi, opremi i postavi saobraćajnu signalizaciju u skladu sa projektima tehničkog regulisanja saobraćaja, br. 4172 od 4. maja 2009. godine, i 4351 od 21. jula 2009. godine, koje je izradilo Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu - Služba za razvoj i upravljanje saobraćajem, i Projektom tehničkog regulisanja saobraćaja, broj PS0158 od aprila 2010. godine, koji je izradilo Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad;

- da nakon isteka roka važnosti ovog rešenja, sa parkirališta ukloni svu saobraćajnu signalizaciju.

V. Nadzor nad izvođenjem radova iz tačke IV. ovog rešenja, vrši Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu.

VI. Rok za izvršenje ovog rešenja je 4. maj 2010. godine.

VII. Donošenjem ovog rešenja prestaje da važi Rešenje o određivanju privremenog parkirališta na platou u Radničkoj ulici u Novom Sadu ("Službeni list Grada Novog Sada", broj 23/2009), i Rešenje o određivanju opšteg parkirališta na platou u Radničkoj ulici u Novom Sadu ("Službeni list Grada Novog Sada", broj 36/2009).

VIII. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".