ODLUKA

O DONOŠENJU PLANA ZA POSTAVLJANJE LETNJIH BAŠTI NA JAVNIM POVRŠINAMA ISPRED UGOSTITELJSKIH OBJEKATA NA TERITORIJI GRADA SUBOTICE

("Sl. list grada Subotice", br. 16/2010)

Član 1

Donosi se Plan za postavljanje letnjih bašti na javnim površinama ispred ugostiteljskih objekata na teritoriji Grada Subotice (u daljem tekstu: Plan).

Član 2

Planom je obuhvaćen prostor naseljenih mesta na teritoriji Grada Subotice u delu javnih površina ispred i u neposrednoj blizini ugostiteljskih objekata, izuzev za prostor "Peščane plaže" na Paliću.

Član 3

Cilj izrade Plana je stvaranje uslova za sprovođenje Odluke o privremenom korišćenju javne površine i postavljanju manjih montažnih i oglasnih objekata ("Službeni list Opštine Subotica", br. 23/2007 i "Službeni list Grada Subotice", br. 33/2008).

Član 4

Sastavni deo ove Odluke je elaborat Plan za postavljanje letnjih bašti na javnim površinama ispred ugostiteljskih objekata na teritoriji Grada Subotice izrađen od strane Javnog preduzeća "Zavod za urbanizam Grada Subotice" br. F31-803-08 iz aprila 2010. godine.

Član 5

Tekstualni deo Plana se objavljuje u "Službenom listu Grada Subotice".

Član 6

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Subotice".

Napomene

Elaborat Plana za postavljanje letnjih bašti na javnim površinama ispred ugostiteljskih objekata na teritoriji Grada Subotice izrađen od strane Javnog preduzeća "Zavod za urbanizam Grada Subotice" br. F31-803-08 iz aprila 2010. godine, koji je sastavni deo ove odluke, objavljen je u "Sl. listu grada Subotice", br. 16/2010, str.122-127.