REŠENJE

O UVOĐENJU PRIVREMENE LINIJE JAVNOG GRADSKOG LINIJSKOG PREVOZA PUTNIKA ZA VREME TRAJANJA ISKLJUČENJA KONTAKTNOG VODA NA MAGISTRALNOJ PRUZI BEOGRAD - PANČEVO - VRŠAC - GRANICA SA REPUBLIKOM RUMUNIJOM

("Sl. list grada Pančeva", br. 7/2010)

I Određuje se privremena linija javnog gradskog prevoza putnika na teritoriji naseljenog mesta Pančevo, pod nazivom ŽELEZNIČKA STANICA VOJLOVICA - TESLA - ŽELEZNIČKA STANICA AERODROM I BROJEM P - 1, za vreme trajanja isključenja električne energije u kontaktnom vodu magistralne železničke pruge Beograd - Pančevo - Vršac - granica sa Republikom Rumunijom zbog izvođenja radova na sanaciji nadvožnjaka kod "Peskane" u Pančevu.

Određuje se početak rada linije dana 19. maj 2010. godine sa početkom u 8:00 sati.

II Statički elementi linije i red vožnje sastavni su deo ovog rešenja.

III Prevoz na privremenoj liniji iz tačke I ovog rešenja obavljaće Javno komunalno preduzeće "Autotransport Pančevo", Pančevo.

IV Putnici "Beovoza" pravo na besplatan prevoz na ovoj liniji ostvaruju isključivo posedovanjem pojedinačnih i mesečnih karata za "Beovoz", koje su dužni pokazati na uvid voznom osoblju.

Ostali putnici pravo na prevoz ostvaruju u skladu sa tarifom koja se trenutno primenjuje u javnom linijskom prevozu putnika na području naseljenog mesta Pančevo.

V Troškove prevoza, umanjene za prihod od prodaje karata u važećem tarifnom sistemu snosi grad Pančevo i obračunavaće se na osnovu ostvarenih efektivnih kilometara na liniji određenoj tačkom I. ovog rešenja.

VI Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Pančeva".