ODLUKA

O DONOŠENJU PLANA POSTAVLJANJA OGLASNIH OBJEKATA I REKLAMNIH OZNAKA NA TERITORIJI GRADA SUBOTICE

("Sl. list grada Subotice", br. 19/2010)

Član 1

Donosi se Plan postavljanja oglasnih objekata i reklamnih oznaka na teritoriji Grada Subotice (u daljem tekstu: Plan).

Član 2

Planom je obuhvaćen otvoreni prostor u delu javnih površina u naseljenim mestima i u delu javnih površina pored javnih puteva van naseljenih mesta, kao i druga površina (fasade objekata) na teritoriji Grada Subotice.

Član 3

Cilj izrade Plana je stvaranje uslova za sprovođenje Odluke o privremenom korišćenju javne površine i postavljanju manjih montažnih i oglasnih objekata ("Službeni list opštine Subotica", br. 23/2007 i "Službeni list Grada Subotice", br. 33/2008).

Član 4

Sastavni deo ove Odluke je elaborat Plan postavljanja oglasnih objekata i reklamnih oznaka na teritoriji Grada Subotice izrađen od strane Javnog preduzeća "Zavod za urbanizam Grada Subotice", br. U-27-11/2010 iz februara 2010. godine.

Član 5

Tekstualni deo Plana se objavljuje u "Službenom listu Grada Subotice".

Član 6

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Subotice".

Napomene

Elaborat Plan postavljanja oglasnih objekata i reklamnih oznaka na teritoriji Grada Subotice izrađen od strane Javnog preduzeća "Zavod za urbanizam Grada Subotice", br. U-27-11/2010 iz februara 2010. godine, koji je sastavni deo ove odluke, objavljen je u "Sl. listu grada Subotice", br. 19/2010, str. 95-106.