ODLUKA
O NAKNADAMA ODBORNIKA I ČLANOVA RADNIH TELA SKUPŠTINE GRADA LOZNICE

("Sl. list Grada Loznice", br. 6/2010)

Član 1

Ovom Odlukom utvrđuje se visina, uslovi i način isplate naknade odbornika i članova radnih tela Skupštine grada Loznice, za učešće u radu Skupštine i radnih tela.

Član 2

Za prisustvovanje sednicama Skupštine grada Loznice odbornicima pripada naknada u neto iznosu od 4.000,00 dinara po danu.

Član 3

Članovima radnih tela Skupštine grada, za prisustvovanje sednicama radnih tela pripada naknada u neto iznosu od 700,00 dinara.

Član 4

Isplatu naknade iz člana 2. i 3. ove Odluke vrši Gradska uprava grada Loznice - Odeljenje za finansije i društvene delatnosti, na osnovu izveštaja o prisutnosti sednicama overenog od strane sekretara Skupštine grada Loznice.

Član 5

Odbornici i članovi radnih tela Skupštine grada imaju pravo naknade troškova za službeno putovanje u zemlji i inostranstvu u visini određenoj važećim zakonskim, podzakonskim i aktima nadležnih organa grada Loznice.

Nalog za službeni put iz stava 1. ovog člana izdaje, odnosno Odluku o upućivanju na službeni put u inostranstvo donosi predsednik Skupštine ili lice koje on ovlasti.

Član 6

Stupanjem na snagu ove Odluke prestaje da važi Odluka o naknadama odbornika i članova radnih tela Skupštine opštine Loznica br. 06-39/06-21-3 od 28.12.2006. godine ("Sl. list grada Loznice", br. 11/06).

Član 7

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.