REŠENJE

O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA SPROVOĐENJE POSTUPKA DAVANJA U ZAKUP KIOSKA I PRODAJNIH PULTOVA

("Sl. list grada Kragujevca", br. 24/2010)

Član 1

Obrazuje se Komisija za sprovođenje postupka davanja u zakup kioska i prodajnih pultova (u daljem tekstu: Komisija) u sastavu:

1. Zoran Jovanović, predsednik Komisije

2. Dejan Iskrenović, član Komisije

3. Saša Milićević, član Komisije

4. Radojica Nedeljković, član Komisije

5. Veljko Leković, član Komisije

6. Verica Ranđelović, sekretar Komisije.

Stručne, administrativno-tehničke i druge poslove za potrebe Komisije, obavlja sekretar Komisije, koji učestvuje u radu Komisije bez prava odlučivanja. Sekretar Komisije se imenuje iz reda diplomiranih pravnika zaposlenih u gradskoj upravi nadležnoj za poslove imovine Grada.

Komisija iz reda svojih članova bira lice koje će zamenjivati predsednika Komisije u slučaju njegove odsutnosti ili sprečenosti da učestvuje u radu Komisije.

Član 2

Komisija se obrazuje sa zadatkom da:

- prima dokumentaciju i utvrđuje ispunjenost uslova za učešće fizičkog, odnosno pravnog lica u postupku javnog nadmetanja u skladu sa Odlukom o raspisivanju oglasa za davanje u zakup kioska i prodajnih pultova putem javnog nadmetanja i Oglasom za davanje u zakup kioska i prodajnih pultova putem javnog nadmetanja,

- sprovodi postupak javnog nadmetanja za davanje u zakup kioska i prodajnih pultova,

- sačinjava zapisnik o učesnicima i toku javnog nadmetanja za davanje u zakup kioska i prodajnih pultova, kao i Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača,

- sačinjava izveštaj da postupak javnog nadmetanja nije uspeo,

- obavlja i druge poslove vezane za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup kioska i prodajnih pultova.

Zapisnike iz ovog člana, kao i izveštaje Komisije potpisuju svi članovi Komisije koji su učestvovali u postupku javnog nadmetanja, a Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača predsednik Komisije, odnosno lice koje ga zamenjuje, u skladu sa članom 1. stav 3. ovog rešenja.

Član 3

Komisija će u svom radu koristiti pečat Gradske uprave za imovinu. Za upotrebu i rukovanje pečata odgovoran je sekretar Komisije.

Član 4

Donošenjem ovog rešenja prestaje da važi Rešenje Gradskog veća o obrazovanju Komisije za sprovođenje postupka davanja u zakup kioska i prodajnih pultova broj: 112-102/09-V od 05.03.2009. godine.

Član 5

Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".