REŠENJE

O ODREĐIVANJU PRIVREMENOG PARKIRALIŠTA U DELU ULICE MILOŠA BAJIĆA U NOVOM SADU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 43/2010)

I. Određuje se privremeno parkiralište za putničke automobile na parnoj strani Ulice Miloša Bajića u Novom Sadu, između Beogradskog keja i Ulice Dušana Vasiljeva, na neuređenoj površini, do privođenja parcele nameni planiranoj urbanističkim planom.

Parkiralište iz stava 1. ove tačke koristiće se kao posebno parkiralište koje pripada II zoni - Plavoj zoni, u kojoj vreme parkiranja nije ograničeno.

II. Naplata naknade za korišćenje parkirališta iz tačke I. ovog rešenja, vršiće se u skladu sa važećom odlukom o utvrđivanju cena parkiranja i uklanjanja motornih vozila, radnim danom u vremenu od 7,00 do 21,00 časa i subotom od 7,00 do 14,00 časova.

Naplatu naknade iz stava 1. ove tačke, obavlja Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad, putem mobilne telefonije, parking-karte kupljene kod distributera.

III. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Novi Sad, da parkiralište iz tačke I. ovog rešenja uredi, opremi i obeleži, prema Saobraćajnom projektu broj PS0106 od 6. maja 2010. godine, koji je izradilo Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad.

IV. Nadzor nad izvođenjem radova iz tačke III. ovog rešenja, vrši Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu.

V. Rok za izvršenje ovog rešenja je 30. oktobar 2010. godine.

VI. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".