REŠENJE
O DAVANJU SAGLASNOSTI PREDUZEĆU ZA ODRŽAVANJE DIMOVODNIH I LOŽIŠNIH UREĐAJA "DIMNIČAR" NA ODLUKU O CENAMA DIMNIČARSKIH USLUGA ZA DOMAĆINSTVA U SISTEMU OBJEDINJENE NAPLATE

("Sl. list grada Beograda", br. 34/2010)

1. Daje se saglasnost Preduzeću za održavanje dimovodnih i ložišnih uređaja "Dimničar" na Odluku o cenama dimničarskih usluga za domaćinstva u sistemu objedinjene naplate, broj 526/10, koju je doneo Upravni odbor, na sednici održanoj 6. avgusta 2010. godine.

2. Ovo rešenje i Odluku objaviti u "Službenom listu grada Beograda", a odluka se primenjuje narednog dana od dana objavljivanja.

* * *

Na osnovu člana 48. Ugovora o organizovanju AD "Dimničar", Upravni odbor je na sednici održanoj 6. avgusta 2010. godine doneo sledeću

ODLUKU
O CENAMA DIMNIČARSKIH USLUGA ZA DOMAĆINSTVA U SISTEMU OBJEDINJENE NAPLATE

I

Utvrđuje se cena za dimničarske usluge za domaćinstvo u sistemu objedinjene naplate preko JKP "Infostan" Beograd, u iznosu od 1,30 din/m2 stambene površine, sa uračunatim PDV-om.

II

Odluku objaviti u "Službenom listu grada Beograda", po dobijenoj saglasnosti osnivača, a primenjivaće se narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Beograda".