REŠENJE
O PRIVREMENOJ IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA NA TERITORIJI GRADA NOVOG SADA ZA POTREBE RADA ZIMSKE SLUŽBE ZA 2010/2011 GODINU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 44/2010)

1. Određuje se privremena izmena režima saobraćaja na teritoriji Grada Novog Sada za potrebe rada Zimske službe za 2010/2011. godinu, na sledeći način:

Radi efikasnijeg čišćenja kolovoza i uklanjanja snega za vreme snežnih padavina, zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje vozila u sledećim ulicama: Marka Miljanova, Ćirila i Metodija, Avijatičarskoj, Braće Ribnikar, Branislava Nušića, Maksima Gorkog (od Ulice Stražilovske do Ulice Stevana Musića), Svetozara Miletića, na Trifkovićevom trgu, ulicama Pašićevoj, Grčkoškolskoj, Ive Lole Ribara, Miloša Bajića, Daničićevoj, na Trgu Republike, ulicama Modene i Pap Pavla u Novom Sadu, Fruškogorskoj i Železničkoj u Sremskoj Kamenici.

Obavezno je korišćenje zimske opreme za vreme otežanih uslova odvijanja saobraćaja, na prilazima Sremskoj Kamenici, putevima za Nove i Stare Ledince, u Ulici Dunavske divizije u Petrovaradinu i Partizanskom putu ka Fruškoj gori.

2. Nalaže se Javnom preduzeću "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu, da:

- postavi saobraćajnu signalizaciju prema Saobraćajnom projektu broj 2807 od 31. avgusta 2006. godine, koji je izradila Služba za razvoj i upravljanje saobraćajem Javnog preduzeća "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu;

- redovno održava i kontroliše saobraćajnu signalizaciju, kao i da je ukloni nakon isteka roka iz tačke 3. ovog rešenja.

3. Privremena izmena režima saobraćaja važi od 15. novembra 2010. godine do 15. marta 2011. godine.

4. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".