REŠENJE

O ODREĐIVANJU CENE AUTO-TAKSI PREVOZA PUTNIKA NA RELACIJI AERODROM "NIKOLA TESLA" BEOGRAD - PODRUČJE GRADA BEOGRADA

("Sl. list grada Beograda", br. 36/2010)

1. Ovim rešenjem određuju se cene auto-taksi prevoza putnika na lokaciji Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd - područje grada Beograda i to:

(1) Cena od 1.500,00 dinara primenjuje se na području gradskih opština Surčin, Zemun, Novi Beograd, Stari grad, Savski venac, Vračar, Zvezdara, Rakovica, Palilula (do obeleženih tačaka: na Zrenjaninskom putu do kanala Mokri Sebeš, na Pančevačkom putu do kanala Sebeš, na Slanačkom putu do groblja Lešće), Voždovac (do obeleženih tačaka: na Avalskom putu do petlje sa kružnim putem), Čukarice (do obeleženih tačaka: na Ibarskoj magistrali do petlje kod groblja Orlovača, na putu za Sremčicu - izlaz iz naselja Železnik, na Novom i Starom obrenovačkom putu - izlaz iz naselja Ostružnica).

(2) Cena od 2.000,00 dinara primenjuje se na području gradskih opština Grocka, Barajevo i Obrenovac i iza obeleženih tačaka navedenih u tački 1. podtačka (1) za gradske opštine Palilula, Voždovac i Čukarica.

(3) Cena od 3.800,00 dinara primenjuje se za područje gradskih opština Mladenovac, Lazarevac i Sopot.

U cenu auto-taksi prevoza uračunat je i prevoz ličnog prtljaga putnika u granicama veličine i nosivosti prostora za prtljag.

2. O realizaciji ovog rešenja staraće se Direkcija za javni prevoz u sastavu Sekretarijata za saobraćaj.

3. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Beograda", a primenjuje se narednog dana od dana objavljivanja.