PRAVILNIK

O SADRŽINI, NAČINU VOĐENJA I OBRASCU VODNE KNJIGE

("Sl. glasnik RS", br. 86/2010)

Član 1

Ovim pravilnikom bliže se propisuje sadržina, način vođenja i obrazac vodne knjige.

Član 2

Vodna knjiga sadrži:

1) upisnik vodnih uslova;

2) upisnik vodnih saglasnosti;

3) upisnik vodnih dozvola i potvrda;

4) upisnik vodnih naloga;

5) upisnik rešenja o odbijanju zahteva stranke za izdavanje vodnih akata;

6) upisnik zaključaka o odbacivanju zahteva stranke;

7) upisnik akata o nenadležnosti organa za postupanje po zahtevu stranke;

8) zbirku isprava;

9) tehničku dokumentaciju.

Član 3

Upisnik vodnih uslova, vodnih saglasnosti, vodnih dozvola i potvrda i vodnih naloga vodi se posebno za svako vodno područje utvrđeno zakonom kojim se uređuju vode, u obliku tvrdo ukoričene knjige, veličine 420 x 297 mm, koja ima 100 listova i čije su stranice numerisane i prošivene jemstvenikom.

Upisnik rešenja o odbijanju zahteva stranke za izdavanje vodnih akata, zaključaka o odbacivanju zahteva stranke i akata o nenadležnosti organa za postupanje po zahtevu stranke vodi se jedinstveno za vodna područja utvrđena zakonom kojim se uređuju vode, u obliku tvrdo ukoričene knjige, veličine 420 x 297 mm, koja ima 100 listova i čije su stranice numerisane i prošivene jemstvenikom.

Član 4

Naslovna strana upisnika iz člana 3. ovog pravilnika sadrži:

1) u gornjem delu u sredini - Mali grb Republike Srbije;

2) ispod Malog grba Republike Srbije, na sredini tekst:

Republika Srbija

Autonomna pokrajina (samo ako vodni akt donosi nadležni organ čije je sedište na teritoriji autonomne pokrajine)

Naziv grada, odnosno opštine (samo ako vodni akt donosi nadležni organ grada, odnosno opštine)

Naziv nadležnog organa

Naziv upisnika iz člana 2. ovog pravilnika.

Pored sadržine iz stava 1. ovog člana, naslovna strana upisnika iz člana 3. stav 1. ovog pravilnika sadrži i naziv vodnog područja.

Član 5

Upisnik vodnih uslova sadrži: opšte podatke (naziv, matični broj i sedište podnosioca zahteva, broj i datum rešenja o izdavanju vodnih uslova); podatke o objektu (tip objekta, naziv objekta, administrativni i hidrografski položaj, naziv delatnosti, osnovni karakteristični podatak); ostale podatke (ime i prezime obrađivača, promene u podacima, napomena).

Izdati vodni uslovi evidentiraju se u upisniku vodnih uslova, na Obrascu 1, koji je odštampan uz ovaj pravilnik i čini njegov sastavni deo.

Član 6

Upisnik vodnih saglasnosti sadrži: opšte podatke (naziv, matični broj i sedište podnosioca zahteva; broj i datum rešenja o izdavanju vodne saglasnosti); podatke o objektu (tip objekta, naziv objekta, administrativni i hidrografski položaj, naziv delatnosti, osnovni karakteristični podatak); ostale podatke (broj i datum rešenja o izdatim vodnim uslovima, utvrđivanje prestanka važenja vodne saglasnosti, ime i prezime obrađivača, promene u podacima, napomena).

Izdata vodna saglasnost evidentira se u upisniku vodnih saglasnosti, na Obrascu 2, koji je odštampan uz ovaj pravilnik i čini njegov sastavni deo.

Član 7

Upisnik vodnih dozvola i potvrda sadrži: opšte podatke (naziv, matični broj i sedište podnosioca zahteva; broj i datum rešenja o izdavanju vodne dozvole, odnosno potvrde, period važenja vodne dozvole, odnosno potvrde); podatke o objektu (tip objekta, naziv objekta, administrativni i hidrografski položaj, naziv delatnosti, osnovni karakteristični podatak); ostale podatke (broj i datum rešenja o izdatoj vodnoj saglasnosti, odnosno vodnoj dozvoli, utvrđivanje važenja vodne dozvole i potvrde, ime i prezime obrađivača, promene u podacima, napomena).

Izdata vodna dozvola i potvrda evidentira se u upisniku vodnih dozvola i potvrda, na Obrascu 3, koji je odštampan uz ovaj pravilnik i čini njegov sastavni deo.

Član 8

Upisnik vodnih naloga sadrži: opšte podatke (broj i datum rešenja o izdavanju vodnog naloga; naziv, matični broj i sedište lica kome je izdat vodni nalog); podatke o objektu (tip objekta, naziv objekta, administrativni i hidrografski položaj, osnovni karakteristični podatak); ostale podatke (broj i datum rešenja o izdatoj vodnoj dozvoli, odnosno potvrdi, ime i prezime obrađivača, promene u podacima, napomena).

Izdati vodni nalog evidentira se u upisniku vodnih naloga, na Obrascu 4, koji je odštampan uz ovaj pravilnik i čini njegov sastavni deo.

Član 9

Upisnik rešenja o odbijanju zahteva stranke za izdavanje vodnih akata sadrži: opšte podatke (naziv, matični broj i sedište podnosioca zahteva, broj i datum donošenja rešenja); podatke o objektu (tip objekta, naziv objekta, administrativni i hidrografski položaj); ostale podatke (vodno područje, ime i prezime obrađivača, napomena).

Rešenje o odbijanju zahteva stranke za izdavanje vodnih akata evidentira se u upisniku rešenja o odbijanju zahteva stranke za izdavanje vodnih akata, na Obrascu 5, koji je odštampan uz ovaj pravilnik i čini njegov sastavni deo.

Član 10

Upisnik zaključaka o odbacivanju zahteva stranke sadrži: opšte podatke (naziv, matični broj i sedište podnosioca zahteva, broj i datum donošenja zaključka); podatke o objektu (tip objekta, naziv objekta, administrativni i hidrografski položaj); ostale podatke (vodno područje, ime i prezime obrađivača, napomena).

Zaključak o odbacivanju zahteva stranke evidentira se u upisniku zaključaka o odbacivanju zahteva stranke, na Obrascu 6, koji je odštampan uz ovaj pravilnik i čini njegov sastavni deo.

Član 11

Upisnik akata o nenadležnosti organa za postupanje po zahtevu stranke sadrži: naziv i sedište podnosioca zahteva; broj zahteva; naziv organa nadležnog za postupanje po zahtevu stranke; datum dopisa upućenog nadležnom organu; datum dopisa upućenog podnosiocu zahteva; vodno područje; ime i prezime obrađivača i napomena.

Akt o nenadležnosti organa za postupanje po zahtevu stranke evidentira se u upisniku akata o nenadležnosti organa za postupanje po zahtevu stranke, na Obrascu 7, koji je odštampan uz ovaj pravilnik i čini njegov sastavni deo.

Član 12

U upisnik se podaci upisuju mastilom.

U slučaju pogrešnog upisa, ispravka se vrši precrtavanjem pogrešno upisane reči horizontalnom crtom, a novi upis se vrši čitko iznad precrtane reči, crvenim mastilom, sa datumom ispravke i potpisom ovlašćenog lica.

Član 13

Zbirka isprava se sastoji od originala rešenja o izdatim vodnim uslovima, vodnim saglasnostima, vodnim dozvolama i potvrdama, vodnim nalozima, kao i drugih isprava od značaja za izdavanje vodnih uslova, vodne saglasnosti, vodne dozvole i potvrde i vodnog naloga.

Isprave iz stava 1. ovog člana ulažu se u poseban omot za svaki objekat za koji su izdati vodni uslovi, vodna saglasnost, vodna dozvola i potvrda i vodni nalog.

Na naslovnoj strani omota upisuje se redni broj iz upisnika vodne knjige, broj rešenja o izdatim vodnim uslovima, vodnoj saglasnosti, vodnoj dozvoli, potvrdi, i vodnom nalogu, vodno područje, grad, odnosno opština i naziv objekta.

Na poleđini omota se navode sve isprave sadržane u omotu.

Član 14

Tehnička dokumentacija koja se prilaže uz zahtev za izdavanje vodnih uslova, vodne saglasnosti, vodne dozvole i potvrde za vodne objekte, ostaje i čuva se u jednom primerku kod organa koji vodi vodnu knjigu, a za ostale objekte za koje se izdaju vodni uslovi, vodna saglasnost, vodna dozvola i potvrda, samo izvod iz tehničke dokumentacije.

Tehnička dokumentacija, odnosno izvod iz tehničke dokumentacije se ulaže u poseban omot za svaki objekat za koji je izdato rešenje. Na naslovnoj strani omota upisuje se redni broj iz upisnika vodne knjige, broj rešenja o izdatim vodnim uslovima, vodnoj saglasnosti, vodnoj dozvoli i potvrdi, vodno područje, grad, odnosno opština i naziv objekta.

Na poleđini omota se navodi tehnička dokumentacija sadržana u omotu.

Član 15

Izmena i ispravka rešenja o izdatim vodnim uslovima, vodnoj saglasnosti, vodnoj dozvoli i potvrdi i vodnom nalogu evidentira se u upisniku, pri čemu se u upisniku kod rešenja koje se menja ili ispravlja u rubrici: Promene u podacima, upisuje broj i datum rešenja o izmeni i dopuni, odnosno broj i datum zaključka o ispravci, kao i ime i prezime obrađivača.

Ukidanje ili poništavanje rešenja o izdavanju vodnih uslova, vodne saglasnosti, vodne dozvole i potvrde i vodnog naloga evidentira se u upisniku, pri čemu se crvenim mastilom, horizontalnom crtom, precrta ceo upis tog rešenja o izdavanju vodnih uslova, vodne saglasnosti, vodne dozvole i potvrde i vodnog naloga, a u rubrici: Promene u podacima, upisuje se broj i datum rešenja o ukidanju ili poništavanju i ime i prezime obrađivača.

Član 16

Nadležni organ autonomne pokrajine, grada Beograda i jedinice lokalne samouprave, najkasnije do petog u tekućem mesecu, dostavlja Ministarstvu poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede (u daljem tekstu: Ministarstvo), u prethodnom mesecu izdate vodne uslove, vodne saglasnosti, vodne dozvole i potvrde i vodne naloge, kao i Obrasce 1, 2, 3. i 4, u pisanoj i elektronskoj formi.

Član 17

Ministarstvo vodi jedinstveni upisnik vodnih uslova, vodnih saglasnosti, vodnih dozvola i potvrda i vodnih naloga za teritoriju Republike Srbije, posebno za svako vodno područje utvrđeno zakonom kojim se uređuju vode, u elektronskoj formi.

Ministarstvo do 15-og u tekućem mesecu vrši dopunu upisnika iz stava 1. ovog člana podacima iz prethodnog meseca.

Član 18

Danom stupanja na snagu ovog pravilnika prestaje da važi Pravilnik o obrascu i načinu vođenja vodne knjige ("Službeni glasnik RS", broj 3/09).

Član 19

Ovaj pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srbije".

 

Obrazac 1

UPISNIK VODNIH USLOVA

 

Redni broj

OPŠTI PODACI

PODACI O OBJEKTU

OSTALI PODACI

Podnosilac zahteva

Rešenje

Tip objekta

Naziv objekta

Administrativni položaj

Hidrografski položaj

Naziv delatnosti

Osnovni karakteristični podatak

Obrađivač

Promene u podacima broj i datum

Napomena

Naziv

Matični broj

Sedište

Broj

Datum donošenja

Grad/opština

Naselje

Sliv/podsliv

1. Vodotok
2. Akumulacija
3. Jezero
4. Podzemna voda

Tok uz objekat
1. Jav. kanalizacija
2. Kanal
3. Potok
4. Vodotok

1. Rešenja o izmeni
2. Zaključka o ispravci
3. Rešenja o ukidanju
4. Rešenja o poništenju

Grad/opština

Naselje

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrazac 2.

UPISNIK VODNIH SAGLASNOSTI

 

Redni broj

OPŠTI PODACI

PODACI O OBJEKTU

OSTALI PODACI

Podnosilac zahteva

Rešenje

Tip objekta

Naziv objekta

Administrativni položaj

Hidrografski položaj

Naziv delatnosti

Osnovni karakteristični podatak

Broj i datum rešenja o izdavanju vodnih uslova

Utvrđivanje prestanka važenja vodne saglasnosti

Obrađivač

Promene u podacima
broj i datum

Napomena

Naziv

Matični broj

Sedište

Broj

Datum donošenja

Grad/opština

Naselje

Sliv/podsliv

1. Vodotok
2. Akumulacija
3. Jezero
4. Podzemna voda

Tok uz objekat
1. Jav. kanalizacija
2. Kanal
3. Potok
4. Vodotok

1. Rešenja o izmeni
2. Zaključak o ispravci
3. Rešenja o ukidanju
4. Rešenja o poništenju

Grad/opština

Naselje

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrazac 3.

UPISNIK VODNIH DOZVOLA I POTVRDA

 

Redni broj

OPŠTI PODACI

PODACI O OBJEKTU

OSTALI PODACI

Podnosilac zahteva

Rešenje

Tip objekta

Naziv objekta

Administrativni položaj

Hidrografski položaj

Naziv delatnosti

Osnovni karakteristični podatak

Broj i datum rešenja o izdavanju vodnih saglasnosti/dozvole

Utvrđivanje prestanka važenja vodne dozvole

Obrađivač

Promene u podacima
broj i datum

Napomena

Naziv

Matični broj

Sedište

Broj

Datum donošenja

Period važenja

Grad/opština

Naselje

Sliv/podsliv

1. Vodotok
2. Akumulacija
3. Jezero
4. Podzemna voda

Tok uz objekat
1. Jav. kanalizacija
2. Kanal
3. Potok
4. Vodotok

1. Rešenja o izmeni
2. Zaključka o ispravci
3. Rešenja o ukidanju
4. Rešenja o poništenju

Grad/opština

Naselje

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrazac 4.

UPISNIK VODNIH NALOGA

 

Redni broj

 

PODACI O OBJEKTU

OSTALI PODACI

Rešenje

Lice kome je izdat vodni nalog

Tip objekta

Naziv objekta

Administrativni položaj

Hidrografski položaj

Osnovni karakteristični podatak

Broj i datum rešenja o izdavanju vodne dozvole, odnosno potvrde

Obrađivač

Promene u podacima
broj i datum

Napomena

Broj

Datum donošenja

Naziv

Matični broj

Sedište

Grad/opština

Naselje

Sliv/podsliv

1. Vodotok
2. Akumulacija
3. Jezero
4. Podzemna voda

Tok uz objekat
1. Jav. kanalizacija
2. Kanal
3. Potok
4. Vodotok

1. Rešenja o izmeni
2. Zaključka o ispravci
3. Rešenja o ukidanju
4. Rešenja o poništenju

Grad/opština

Naselje

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrazac 5.

UPISNIK REŠENJA O ODBIJANJU ZAHTEVA STRANKE ZA IZDAVANJE VODNIH AKATA

 

Redni broj

OPŠTI PODACI

PODACI O OBJEKTU

OSTALI PODACI

Podnosilac zahteva

Rešenje

Tip objekta

Naziv objekta

Administrativni položaj

Hidrografski položaj

Vodno područje

Obrađivač

Napomena

Naziv

Matični broj

Sedište

Broj

Datum donošenja

Grad/opština

Naselje

Sliv/podsliv

1. Vodotok
2. Akumulacija
3. Jezero
4. Podzemna voda

Tok uz objekat
1. Jav. kanalizacija
2. Kanal
3. Potok
4. Vodotok

Grad/opština

Naselje

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrazac 6.

UPISNIK ZAKLJUČAKA O ODBACIVANJU ZAHTEVA STRANKE

 

Redni broj

OPŠTI PODACI

PODACI O OBJEKTU

OSTALI PODACI

Podnosilac zahteva

Zaključak

Tip objekta

Naziv objekta

Administrativni položaj

Hidrografski položaj

Vodno područje

Obrađivač

Napomena

Naziv

Matični broj

Sedište

Broj

Datum donošenja

Grad/opština

Naselje

Sliv/podsliv

1. Vodotok
2. Akumulacija
3. Jezero
4. Podzemna voda

Tok uz objekat
1. Jav. kanalizacija
2. Kanal
3. Potok
4. Vodotok

Grad/opština

Naselje

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrazac 7.

UPISNIK AKATA O NENADLEŽNOSTI ORGANA ZA POSTUPANJE PO ZAHTEVU STRANKE

 

Redni broj

PODNOSILAC ZAHTEVA

NADLEŽNI ORGAN

Datum dopisa upućenog podnosiocu zahteva

OSTALI PODACI

Naziv

Grad/opština

Naselje

Broj zahteva

Naziv

Datum dopisa upućenog nadležnom organu

Vodno područje

Obrađivač

Napomena

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11