PLAN
LOKACIJA ZA DAVANJE U ZAKUP GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA RADI PRODAJE SVEĆA, CVEĆA I POGREBNE OPREME

("Sl. list grada Zaječara", br. 22/2010)

Član 1

Ovim Planom lokacija utvrđuju se uslovi za pokretanje postupka davanja u zakup zemljišta javne svojine, na određeno vreme, a u cilju postavljanja otvorenih i zatvorenih tezgi, za prodaju sveća, cveća, pogrebne opreme i drugih elemenata u funkciji sahranjivanja, na lokaciji novog gradskog groblja u Zaječaru, mesto zvano Mali Stupanj, KO Veliki Izvor.

Član 2

Postavljanje tezgi izvršiće se na delovima kp. br. 16185,11515 i 20066 KO Veliki Izvor, između Planom predviđenog parking prostora i zelenila a naspram započetih grobnih mesta.

Tezge će biti gabarita 2,06 0,86 m2, površine bruto 1,77 m2, od prirodnog materijala - drvo.

Bliži uslovi utvrđeni Planom lokacija od 09.11.2010. godine, izrađenim od strane stručne službe, Mišljenje Projektantskog stručnjaka za potrebe grada od 10.11.2010. god, sastavni su deo ovog Plana i osnov za raspisivanje oglasa, pripremu tehničke dokumentacije i druge pravne radnje do realizacije Plana.

Član 3

Tekstualni deo Plana iz prethodnog člana sadrži:

- lokaciju i tip objekta, sa opisom postojećeg stanja,

- pravila postavljanja objekta

- mere zaštite

- opšte uslove.

Grafički prilog sadrži Izvod iz PDR - a Novo Groblje sa ucrtanom lokacijom planiranih montažnih objekata - tezgi.

Član 4

Plan lokacija ima važnost najmanje 5 godina, uz mogućnost produženja.

Po sprovedenom postupku javnog oglašavanja zaključiće se Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačima, na period od jedne godine, sa produženjem Aneksom, za svaku narednu godinu, do isteka rokova iz stava 1. ovog člana.

Član 5

Sve administrativne poslove u vezi realizacije ovog Plana obavljaće Odeljenje za urbanizam, građevinske i komunalno stambene poslove GU Zaječar.

Član 6

Plan lokacija stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u Službenom listu Grada Zaječara.