PROGRAM
INVESTICIONIH AKTIVNOSTI ZAVODA ZA ZDRAVSTVENU ZAŠTITU RADNIKA NOVI SAD ZA 2010. GODINU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 30/2010 i 61/2010)

I. Ovim programom utvrđuju se investicione aktivnosti Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Novi Sad (u daljem tekstu: Zavod) za 2010. godinu.

II. Za realizaciju ovog programa planirana su sredstva u budžetu Grada Novog Sada za 2010. godinu, u ukupnom iznosu od 3.700.000,00 dinara u okviru transfera ostalim nivoima vlasti za kapitalne transfere.

III. Sredstva iz tačke II. ovog programa, raspoređuju se za investicione aktivnosti nabavke medicinske opreme i aparata, i to za:

- autorefraktometra, 1 aparat,

- reakciometra, 1 aparat,

- hematofluorimetra, 1 aparat.

IV. Za realizaciju aktivnosti iz tačke III. ovog programa, prenos sredstava vršiće se putem kapitalnih transfera i to do iznosa sredstava planiranih ovim programom.

Ukoliko se prihodi i primanja budžeta Grada Novog Sada ne ostvaruju u planiranom iznosu, sredstva iz tačke II. ovog programa mogu se umanjiti srazmerno ostvarenim prihodima i primanjima u budžetu Grada Novog Sada.

V. Zahtev za prenos sredstava iz tačke II. ovog programa, uz priloženu dokumentaciju, Zavod dostavlja Gradskoj upravi za zdravstvo, a prenos sredstava na račun Zavoda vrši se na osnovu zahteva za prenos koji priprema Gradska uprava za zdravstvo, u skladu sa propisima.

VI. Zavod se obavezuje da će aktivnosti iz tačke III. ovog programa biti izvedene stručno i kvalitetno, u skladu sa zakonom, standardima i normativima koji važe za nabavku ove vrste opreme.

VII. Nadzor nad sprovođenjem ovog programa obavljaće Gradska uprava za zdravstvo.

VIII. Zavod podnosi Gradskom veću Grada Novog Sada godišnji izveštaj o realizaciji ovog programa, sa iskazanim fizičkim i finansijskim pokazateljima o izvršenim aktivnostima i utrošku sredstava.

IX. Ovaj program objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".