REŠENJE
O ODREĐIVANJU PRIVREMENOG PARKIRALIŠTA U ULICI STEFANA STEFANOVIĆA U NOVOM SADU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 9/2011)

I. Određuje se privremeno parkiralište za putničke automobile u Ulici Stefana Stefanovića u Novom Sadu (u daljem tekstu: parkiralište), na katastarskoj parceli broj 9960 K.O. Novi Sad I, do privođenja parcela nameni utvrđenoj urbanističkim planom.

Parkiralište iz stava 1. ove tačke će se koristiti kao posebno parkiralište koje pripada II zoni - Plavoj zoni, u kojoj vreme parkiranja nije ograničeno.

II. Naplata naknade za korišćenje parkirališta iz tačke I. ovog rešenja, vršiće se u skladu sa važećom Odlukom o utvrđivanju cena parkiranja i uklanjanja motornih vozila, radnim danom u vremenu od 7,00 do 21,00 čas i subotom od 7,00 do 14,00 časova. Naplatu naknade iz stava 1. ove tačke, obavlja JKP "Parking servis" Novi Sad, putem mobilne telefonije ili parking karte kupljene kod distributera.

III. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Novi Sad da parkiralište iz tačke I. ovog rešenja uredi, opremi i obeleži odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom. Pored saobraćajnog znaka III-32 potrebno je postaviti dopunsku tablu kojom se korisnici obaveštavaju o načinu korišćenja parkirališta (informacije o vrsti vozila koja mogu da koriste parkiralište, o zoni i vremenskom trajanju parkiranja, o naplati naknade za parkiranje).

IV. Nalaže se Javnom preduzeću "Zavodu za izgradnju Grada" u Novom Sadu (u daljem tekstu: Zavod) da postavljene saobraćajne znake unese u Katastar saobraćajne signalizacije.

V. Nadzor nad izvođenjem radova iz tačke II. ovog rešenja vrši Zavod.

VI. Rok za izvršenje ovog rešenja je 10. mart 2011. godine.

VII. Donošenjem ovog rešenja prestaje da važi Rešenje o određivanju opšteg parkirališta u Ulici Stefana Stefanovića u Novom Sadu ("Službeni list Grada Novog Sada", br. 11/2006).

VIII. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".