ODLUKA
O IZBORU ZAMENIKA JAVNIH TUŽILACA

("Sl. glasnik RS", br. 25/2011)

I

1. Đorđe Ostojić, izborni član Državnog veća tužilaca iz reda zamenika javnih tužilaca bira se na funkciju zamenika javnog tužioca u Republičkom javnom tužilaštvu.

2. Saša Ivanić, izborni član Državnog veća tužilaca iz reda zamenika javnih tužilaca bira se na funkciju zamenika javnog tužioca u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

3. Ivana Letica-Pavić, izborni član Državnog veća tužilaca iz reda zamenika javnih tužilaca bira se na funkciju zamenika javnog tužioca u Apelacionom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

4. Ljubiša Dragašević, izborni član Državnog veća tužilaca iz reda javnih tužilaca bira se na funkciju zamenika javnog tužioca u Apelacionom javnom tužilaštvu u Beogradu.

5. Nebojša Ćirjaković, izborni član Državnog veća tužilaca iz reda zamenika javnih tužilaca bira se na funkciju zamenika javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

II

Zamenik javnog tužioca stupa na funkciju na svečanoj sednici koja će se održati u javnom tužilaštvu za koje je izabran.

Smatra se da zamenik javnog tužioca nije izabran ako bez opravdanog razloga ne stupi na funkciju u roku od 30 dana od dana izbora na funkciju, o čemu odluku donosi Republički javni tužilac.

III

Ovu odluku objaviti u "Službenom glasniku Republike Srbije".