ODLUKA
O DAVANJU SAGLASNOSTI NA ODLUKU UPRAVNOG ODBORA JAVNOG STAMBENOG PREDUZEĆA "KRAGUJEVAC"

("Sl. list grada Kragujevca", br. 10/2011)

I Daje se saglasnost na Odluku Upravnog odbora Javnog stambenog preduzeća "Kragujevac" br. 02-620 od 04.04.2011. godine, kao nosiocu poslova objedinjene naplate komunalnih i drugih usluga na osnovu Odluke o objedinjenoj naplati komunalnih i drugih usluga, kojom se utvrđuje sledeće:

1. Da se građanima Grada Kragujevca - korisnicima komunalnih i drugih usluga koje se naplaćuju putem sistema objedinjene naplate, omogući izmirenje ukupnih dospelih neplaćenih komunalnih i drugih usluga za period od jula 2003. g. zaključno sa 31.12.2010. godine, zaključivanjem sporazuma o izmirenju dugovanja na period do 36 meseci.

2. Prilikom zaključivanja sporazuma na dospela dugovanja neće se obračunavati zatezna kamata.

3. Korisnici su u obavezi da izmire dospele obaveze iz 2011. godine kao i da redovno izmiruju mesečne obaveze i rate po zaključenom sporazumu u predviđenim rokovima dospeća.

4. Sporazume o izmirenju dugovanja sa korisnicima zaključivaće Javno stambeno preduzeće "Kragujevac" kao nosilac poslova objedinjene naplate komunalnih i drugih usluga od maja meseca 2011. g.

II Obavezuje se Javno stambeno preduzeće "Kragujevac" da Gradskom veću dostavi izveštaj o zaključenim sporazumima i realizaciji ove odluke.

III Ovu odluku objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".