REŠENJE

O ODREĐIVANJU PRIVREMENOG PARKIRALIŠTA U ULICI BRAĆE RIBNIKAR 27 U NOVOM SADU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 18/2011)

I. Određuje se privremeno parkiralište za putničke automobile na platou u Ulici braće Ribnikar 27 u Novom Sadu (u daljem tekstu: parkiralište), na katastarskim parcelama broj 1139/1 i 1139/2 K.O. Novi Sad II, do privođenja parcela nameni utvrđenoj urbanističkim planom.

Parkiralište iz stava 1. ove tačke će se koristiti kao posebno parkiralište koje pripada II zoni - Plavoj zoni, u kojoj vreme parkiranja nije ograničeno.

II. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Novi Sad da parkiralište iz tačke I. ovog rešenja uredi, opremi i obeleži, prema saobraćajnom projektu broj IRPS0115 od 8. novembra 2010. godine, koji je izradilo Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad.

III. Nalaže se Javnom preduzeću "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu (u daljem tekstu: Zavod) da postavljene saobraćajne znake unese u Katastar saobraćajne signalizacije.

IV. Nadzor nad izvođenjem radova iz tačke II. ovog rešenja vrši Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu.

V. Rok za izvršenje ovog rešenja je 9. maj 2011. godine.

VI. Donošenjem ovog rešenja prestaje da važi Rešenje o određivanju privremenog parkirališta u Ulici braće Ribnikar 27 u Novom Sadu ("Službeni list Grada Novog Sada", br. 3/11).

VII. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".