ODLUKA

O DODELI SREDSTAVA STAMBENO-KREDITNOG PRONATALITETNOG FONDA GRADA SUBOTICE ZA OBEZBEĐIVANJE UČEŠĆA ZA BANKARSKI KREDIT ZA POBOLJŠANJE USLOVA STANOVANJA

("Sl. list grada Subotice", br. 30/2011)

I

Na osnovu Odluke o utvrđivanju Konačne rang liste Stambeno-kreditnog pronatalitetnog fonda Grada Subotice, broj V-01-360-11/2011 od 18. maja 2011. godine i na osnovu planiranih sredstava, sredstva Stambeno-kreditnog pronatalitetnog fonda Grada Subotice dodeljuju se sledećim podnosiocima prijave na Konkurs za obezbeđivanje učešća za bankarski kredit za poboljšanje uslova stanovanja i u sledećim iznosima:

Redni broj na rang listi

Prezime i ime podnosioca prijave

Svrha

Ukupan broj bodova

Visina dodeljenih sredstava (u evrima)

1.

Laslo Zlatimir

poboljšanje uslova stanovanja

95

4.500

3.

Andrić Zoran

poboljšanje uslova stanovanja (kupovinom druge nekretnine)

80

9.000

4.

Sudarević Vesna

poboljšanje uslova stanovanja

80

3.333,33

5.

Ferković Melinda

poboljšanje uslova stanovanja

80

3.000

II

Njegić Aleksandar iz Subotice, Arsenija Čarnojevića 10/12, koji se prema Odluci o utvrđivanju Konačne rang liste Stambeno-kreditnog pronatalitetnog fonda Grada Subotice, broj V-01-360-11/2011 od 18. maja 2011. godine nalazi na 2. mestu Konačne rang liste za dodelu sredstava za obezbeđivanje učešća za bankarski kredit za poboljšanje uslova stanovanja, shodno članu 27/a i 27/b Pravilnika o načinu ostvarivanja prava po osnovu Odluke o osnivanju Stambeno-kreditnog pronatalitetnog fonda Grada Subotice ("Službeni list Grada Subotice", br. 25/10 - prečišćeni tekst i 2/11) nije uzet u obzir kod dodele sredstava, s obzirom da imenovani nije u ostavljenom roku priložio procenu tržišne vrednosti nekretnine čiji je vlasnik, izvršenu od strane ovlašćenog procenitelja izabrane banke.

III

Lica iz tačke I ove Odluke dodeljena sredstva mogu realizovati u roku od šest meseci od dana konačnosti ove Odluke.

Realizacija odobrenih sredstava vršiće se u skladu sa ostvarenjem priliva sredstava na računima Fonda.

IV

Ova Odluka objaviće se u listu "Subotičke novine" i "Magyar Szó" i u "Službenom listu Grada Subotice" kao i na veb-sajtu Grada (www.subotica.rs) i Fonda (www.pronatal.net).