ODLUKA
O ZADUŽIVANJU GRADA SUBOTICE ZA FINANSIRANJE KAPITALNIH INVESTICIONIH RASHODA

("Sl. list grada Subotice", br. 38/2011)

I

Skupština Grada Subotice donosi Odluku o zaduživanju Grada Subotice za finansiranje kapitalnih investicionih rashoda (u daljem tekstu: Odluka) uzimanjem kredita u ukupnom iznosu do 115.000.000,00 dinara (slovima: stopetnaestmiliona dinara) za nabavljanje opreme u cilju implementacije Studije unapređenja sistema javnog gradskog i prigradskog transporta putnika u Subotici, koja je prihvaćena Zaključkom Skupštine grada Subotice broj I-00-344-265/2011 od 14. aprila 2011. godine.

II

Visina zaduživanja iz tačke I ove Odluke je u okvirima koji su propisani članom 36. Zakona o javnom dugu ("Službeni glasnik RS", br. 61/05 i 107/09) i u skladu sa Odlukom o izmenama i dopunama Odluke o budžetu Grada Subotice za 2011. godinu.

III

Zaduživanje će se vršiti po Zakonu o javnim nabavkama ("Službeni glasnik RS", br. 116/08).

Obavezuje se Gradonačelnik Grada Subotice da donese odluku o pokretanju postupka javne nabavke usluge kreditnog zaduživanja i da obrazuje Komisiju za javnu nabavku.

Odluku o izboru najpovoljnije ponude donosi Gradonačelnik Grada Subotice, po prethodno pribavljenoj saglasnosti Gradskog veća Grada Subotice.

Ovlašćuje se Gradonačelnik Grada Subotice da sa izabranom poslovnom bankom zaključi Ugovor o kreditu.

IV

Ova Odluka se objavljuje u "Službenom listu Grada Subotice".