ODLUKA

O IZBORU STRATEŠKOG PARTNERA ZA IZVOĐENJE RADOVA NA GASIFIKACIJI DELOVA GRADA PANČEVA

("Sl. list grada Pančeva", br. 20/2011)

Član 1

Skupština grada Pančeva saglasna je da se nastave radovi na gasifikaciji delova Pančeva.

Predmet gasifikacije je izgradnja nedostajućeg dela transportnog gasovoda, distributivne gasne mreže i kućnih priključaka, kao i izrada projektno-tehničke dokumentacije za delove grada Pančeva za koje ista nije izrađena.

Član 2

Gasifikacija grada Pančeva sprovešće se kroz izbor strateškog partnera koji će zajedno sa JP "Srbijagas" Novi Sad i gradom Pančevo učestvovati u gasifikaciji grada Pančeva.

Član 3

Grad Pančevo ovlašćuje JP "Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva" Pančevo da sprovede postupak izbora strateškog partnera putem javnog konkursa, kao i da zajedno sa Gradom, kao ugovorna strana, zaključi ugovor o izvođenju radova sa izabranim strateškim partnerom i JP "Srbijagas" Novi Sad.

Član 4

Izbor strateškog partnera izvršiće se putem javnog konkursa od strane komisije, sastavljene od pet članova, od kojih dva člana imenuje Gradsko veće grada Pančeva, a tri JP "Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva" Pančevo.

Kriterijumi za ocenjivanje ponuda;

- dužina izgrađene mreže u periodu 2006-2010. godina,

- ostvareni poslovni prihod u periodu 2008-201. godina i

- ostvarena dobit za 2010. godinu.

Član 5

Finansiranje izgradnje mreže i izrada projektno-tehničke dokumentacije biće izvršeno sredstvima strateškog partnera i JP "Srbijagas" Novi Sad, a međusobna prava i obaveze svih učesnika u gasifikaciji Grada biće regulisana Ugovorom.

Član 6

Nakon izgrađene gasovodne mreže ista će se preneti kao osnovno sredstvo JP "Srbijagas" Novi Sad.

Član 7

Grad Pančevo i JP "Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva" Pančevo neće imati nikakvih stvarnih troškova u vezi sa radovima iz ove Odluke.

Član 8

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Pančeva".