REŠENJE
O OBRAZOVANJU RADNE GRUPE ZA PREGOVORE U POSTUPKU ZAKLJUČENJA POSEBNOG KOLEKTIVNOG UGOVORA JAVNIH I JAVNIH KOMUNALNIH PREDUZEĆA GRADA PANČEVA

("Sl. list grada Pančeva", br. 4/2011 i 24/2011)

I

Obrazuje se Radna grupa za pregovore u postupku zaključenja Posebnog kolektivnog ugovora javnih i javnih komunalnih preduzeća grada Pančeva (u daljem tekstu: Radna grupa). Za članove Radne grupe imenuju se:

1. Srđan Josimov, član Gradskog veća grada Pančeva za područje komunalnih delatnosti, koordinator;

2. Enisa Agović - Hoti, sekretar Sekretarijata za finansije Gradske uprave grada Pančeva;

3. Branislav Bjelica, član Stručnog saveta Gradonačelnice grada Pančeva;

4. Milanko Bodiroga, predsednik Saveza samostalnih sindikata grada Pančeva i opština;

5. Željko Jelkić, predsednik Gradskog odbora sindikata komunalnih delatnosti i osnovnih organizacija Samostalnog sindikata javnih preduzeća u gradu Pančevu;

6. Mirjana Uzelac, stručni saradnik u Gradskom veću Saveza sindikata grada Pančeva i opština;

7. Violeta Gojković, sekretar Granskog sindikata javnih saobraćajnih i komunalnih delatnosti "Nezavisnost";

8. Zoran Topalović, koordinator Granskog sindikata javnih saobraćajnih i komunalnih delatnosti "Nezavisnost" za grad Pančevo;

9. Marko Bonđerović, glavni poverenik sindikata "Nezavisnost" Javnog komunalnog preduzeća "Higijena" Pančevo;

10. Tanja Lukić, član Gradskog veća grada Pančeva zadužena za područje rada i zapošljavanja;

11. Branislava Kališki, pomoćnik gradonačelnika grada Pančeva za upravu, međunarodne odnose i evropske integracije.

II

Zadatak Radne grupe je da učestvuje u izradi teksta Nacrta Posebnog kolektivnog ugovora javnih i javnih komunalnih preduzeća, kojim se uređuju prava, obaveze i odgovornosti zaposlenih iz oblasti radnih odnosa u javnim i javnim komunalnim preduzećima čiji je osnivač grad Pančevo, kao i da razmotri eventualne primedbe i sugestije javnih i javnih komunalnih preduzeća na isti, a sve sa ciljem zaključenja Posebnog kolektivnog ugovora u skladu sa Zakonom.

Rok za izradu i za dostavljanje Gradskom veću grada Pančeva teksta Nacrta Posebnog kolektivnog ugovora javnih i javnih komunalnih preduzeća grada Pančeva je 30 dana od dana stupanja na snagu ovog rešenja.

III

Stručne, organizacione i administrativno-tehničke poslove za potrebe Radne grupe obavlja Sekretarijat za skupštinske poslove, poslove Gradonačelnika i Gradskog veća u saradnji sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine, urbanizam, građevinske i stambeno-komunalne poslove, Sekretarijatom za finansije i Sekretarijatom za privredu i ekonomski razvoj Gradske uprave grada Pančeva.

IV

Stupanjem na snagu ovog rešenja prestaje da važi Rešenje Gradonačelnice grada Pančeva o obrazovanju Radne grupe za pregovore u postupku zaključenja Posebnog kolektivnog ugovora javnih i javnih komunalnih preduzeća grada Pančeva broj II-06-020-1/2009-594 od 09.10.2009. godine i broj II-06-020-1/2010-742 od 18.11.2010. godine.

V

Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja i objaviće se u Službenom listu grada Pančeva.