REŠENJE
O PROGRAMU INVESTICIONIH AKTIVNOSTI ZA PREDŠKOLSKU USTANOVU "RADOSNO DETINJSTVO" NOVI SAD ZA 2011. GODINU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 36/2011)

I

Ovim rešenjem utvrđuje se Program investicionih aktivnosti za Predškolsku ustanovu "Radosno detinjstvo" Novi Sad za 2011. godinu (u daljem tekstu: Program), koji čini sastavni deo ovog rešenja.

II

Program obuhvata radove u Predškolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo" Novi Sad na izgradnji zgrada i objekata i projektnom planiranju.

III

Sredstva za realizaciju Programa planirana su u budžetu Grada Novog Sada za 2011. godinu u ukupnom iznosu od 90.457.800,00 dinara, a koji se sastoji iz prihoda iz budžeta u iznosu od 90.000.000,00 dinara, koji će se koristiti u skladu s ostvarenim prihodima i neutrošenih sredstava donacija iz prethodnih godina u iznosu od 457.800,00 dinara.

IV

Nosilac investicionih aktivnosti predviđenih Programom je Predškolska ustanova "Radosno detinjstvo" Novi Sad.

V

Gradska uprava za obrazovanje (u daljem tekstu: Gradska uprava) može izvršiti preraspodelu planiranih sredstava po pozicijama Programa u okviru iste grupe radova, ako postoje objektivne okolnosti koje uslovljavaju potrebu za izvršenjem određenih radova u većem obimu, uz prethodnu saglasnost Gradonačelnika Grada Novog Sada.

VI

Postupke javnih nabavki za realizaciju Programa, sprovodiće Služba za zajedničke poslove Grada Novog Sada - Sektor za javne nabavke, u skladu sa ovlašćenjima direktora Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" Novi Sad za sprovođenje postupka javnih nabavki.

Gradska uprava, odobravaće Predškolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo" Novi Sad, sredstva, nakon sprovedenih postupaka javnih nabavki, na osnovu njihovog zahteva uz koji se dostavlja dokumentacija o ugovorenim, odnosno izvršenim radovima i nabavljenoj opremi, u skladu sa tromesečnim planovima izvršenja budžeta Grada Novog Sada.

VII

Nadzor nad realizacijom Programa vrši Gradska uprava.

VIII

Predškolska ustanova "Radosno detinjstvo" Novi Sad podnosi Gradonačelniku Grada Novog Sada godišnji izveštaj o realizaciji ovog programa, sa iskazanim fizičkim i finansijskim pokazateljima i dokumentacijom o izvršenim aktivnostima i utrošku sredstava prema stvarno izvedenom obimu radova i nabavljenoj opremi.

IX

Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".

 

PROGRAM
INVESTICIONIH AKTIVNOSTI ZA PREDŠKOLSKU USTANOVU "RADOSNO DETINJSTVO" NOVI SAD, ZA 2011. GODINU

1. IZGRADNJA ZGRADA I OBJEKATA

Red. broj

Naziv objekta

Opis

Planirani iznos u dinarima

1.

Vrtić na lokaciji između Radničke, Stražilovske i Bulevara Cara Lazara

Izgradnja novog dečijeg vrtića

87.500.000,00

2.

Objekti Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" Novi Sad - Narodnog fronta 42-45, Jiričekova, Dragiše Brašovana, Veternik, Čenej, Janka Čmelika 110, Bate Brkića, Srem. Kamenica i Palmotićeva Petrovaradin

Izrada i rekonstrukcija dečijih igrališta

457.800,00

 

 

Ukupno:

87.957.800,00

2. PROJEKTNO PLANIRANJE

Red. broj

Naziv objekta

Opis

Planirani iznos u dinarima

2.

Vrtić na lokaciji između Radničke, Stražilovske i Bulevara cara Lazara

Nadzor nad izgradnjom novog dečijeg vrtića

2.500.000,00

 

 

Ukupno:

2.500.000,00