REŠENJE
O ZAŠTITI PEŠAČKIH POVRŠINA I POSTAVLJANJU SAOBRAĆAJNE SIGNALIZACIJE NA PROSTORU IZMEĐU SRPSKOG NARODNOG POZORIŠTA I POZORIŠNOG TRGA I U PROLAZU MILOŠA HADŽIĆA U NOVOM SADU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 36/2011)

1. Određuje se zaštita pešačkih površina i postavljanje saobraćajne signalizacije na prostoru između Srpskog narodnog pozorišta i Pozorišnog trga i u prolazu Miloša Hadžića u Novom Sadu, postavljanjem metalnih stubića.

2. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Novi Sad, da postavi metalne stubiće prema Saobraćajnom projektu, broj PS0189 od 26. septembra 2011. godine, urađenog od strane Sektora za razvoj, investicije i održavanje parkirališta Javnog komunalnog preduzeća "Parking servis" Novi Sad.

3. Nalaže se Javnom preduzeću "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu, da izvrši postavljanje saobraćajne signalizacije prema Saobraćajnom projektu, broj PS0189 od 26. septembra 2011. godine, urađenog od strane Sektora za razvoj, investicije i održavanje parkirališta Javnog komunalnog preduzeća "Parking servis" Novi Sad, i da postavljenu signalizaciju unese u Katastar saobraćajne signalizacije i opreme.

4. Rok za izvršenje ovog rešenja je 31. oktobar 2011. godine.

5. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".