ODLUKA

O FINANSIRANJU OBRADE PODATAKA U VEZI SA NAKNADOM ZA KORIŠĆENJE GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U 2011. GODINI

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 38/2011)

Član 1

Ovom odlukom uređuje se finansiranje obrade podataka u vezi sa naknadom za korišćenje građevinskog zemljišta u 2011. godini.

Član 2

Poslovi obrade podataka u vezi sa naknadom za korišćenje građevinskog zemljišta su: vođenje evidencije o izgrađenom prostoru, korisnicima prostora i činjenicama od značaja za utvrđivanje visine naknade za korišćenje građevinskog zemljišta na teritoriji Grada Novog Sada, obrada podataka vezanih za obračun naknade za korišćenje građevinskog zemljišta za obveznike naknade, vlasnike odnosno korisnike poslovnih prostorija (u daljem tekstu: obveznik naknade) i naplatu naknade preko objedinjene naplate za obveznike naknade, vlasnike porodično stambenih zgrada, vlasnike stanova u kolektivnim stambenim zgradama, nosioce stanarskog prava i zakupce stanova.

Poslove iz stava 1. ovog člana obavlja Javno komunalno preduzeće "Informatika" Novi Sad (u daljem tekstu: Javno preduzeće).

Član 3

Sredstva za finansiranje obrade podataka u vezi sa naknadom za korišćenje građevinskog zemljišta u 2011. godini, planirana su Odlukom o budžetu Grada Novog Sada za 2011. godinu.

Član 4

Bliži uslovi za obavljanje poslova iz člana 2. ove odluke urediće se ugovorom.

Ugovor zaključuju Gradonačelnik Grada Novog Sada ili lice koje on ovlasti i javno preduzeće.

Član 5

Nadzor nad sprovođenjem ove odluke vrši Gradska poreska uprava.

Član 6

Ova odluka stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Novog Sada".