REŠENJE
O PROGLAŠENJU "VAŠARA SEZONSKE PRODAJE JELKI"

("Sl. list grada Subotice", br. 52/2011)

I

Proglašava se "Vašar sezonske prodaje jelki" na teritoriji Grada Subotice.

II

"Vašar sezonske prodaje jelki" na teritoriji Grada Subotice na lokacijama utvrđenim Planom postavljanja tezgi, boksova i prodajnih mesta na javnim površinama u Subotici za prodaju sezonske robe - jelki, zimnice, voća i povrća U-191/2007 izrađenom od strane JP "Zavod za urbanizam opštine Subotica" (objavljen u "Službenom listu opštine Subotica", br. 19/2007), održava se u periodu od 10. decembra 2011. godine do 07. januara 2012. godine.

III

Opremanje lokacija i sprovođenje ovog rešenja izvršiće JKP "Subotičke pijace - Szabadkai piacok" Subotica u skladu sa odredbama Pravilnika o minimalnim tehničkim uslovima za obavljanje prometa robe i vršenje usluga u prometu i o vrsti robe koja se prodaje van poslovnih prostorija.

IV

Odobravanje lokacija za postavljanje tezgi i boksova na javnim površinama u Subotici za sezonsku prodaju jelki po ovom rešenju poverava se JKP "Subotičke pijace - Szabadkai piacok" Subotica.

V

Nadzor nad sprovođenjem ovog rešenja vršiće nadležni organ Gradske uprave Grada Subotice - Služba za inspekcijsko-nadzorne poslove.

VI

Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Subotice".