REŠENJE
O ODREĐIVANJU POVREMENOG PARKIRALIŠTA U NEPOSREDNOJ BLIZINI NAJLON PIJACE U NOVOM SADU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 42/2011)

I. Određuje se povremeno parkiralište sa naplatom naknade za korišćenje parkirališta za putničke automobile u neposrednoj blizini Najlon pijace u Novom Sadu, na lokalitetima: šumice na Temerinskom putu, poligon za obuku vozača u Primorskoj ulici, u Primorskoj ulici, na prostoru ograničenom ulicama Živojina Ćuluma, Aleksandra Nevskog, Bore Stankovića i Emanuila Jankovića i u Temerinskoj ulici od ulice Jana Husa do Primorske ulice.

II. Naplata naknade za korišćenje parkirališta iz tačke I. ovog rešenja, vršiće se u skladu sa važećom Odlukom o utvrđivanju cena parkiranja i uklanjanja motornih vozila, subotom i nedeljom u vremenu od 6,00 do 14,00 sati. Naplatu naknade iz stava 1. ove tačke, obavlja Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad.

III. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Novi Sada da:

- parkiralište iz tačke I. ovog rešenja, uredi, opremi i obeleži odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, i

- putem sredstava javnog informisanja obavesti građane i druge korisnike o načinu korišćenja parkirališta.

IV. Nadzor nad izvođenjem radova iz tačke III. ovog rešenja vrši Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu.

V. Ovo rešenje važi od 12. novembra 2011. godine.

VI. Danom donošenja ovog rešenja prestaje da važi Rešenje o određivanju povremenog parkirališta kod Najlon pijace u Novom Sadu ("Službeni list Grada Novog Sada", broj 40/2007) i Rešenje o određivanju povremenog parkirališta na prostoru ograničenom ulicama Živojina Ćuluma, Aleksandra Nevskog, Bore Stankovića i Emanuila Jankovića u Novom Sadu ("Službeni list Grada Novog Sada", broj 40/2007).

VII. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".