ODLUKA
O RADNOM VREMENU APOTEKE "SREMSKA MITROVICA"

("Sl. list grada Sremska Mitrovica", br. 9/2011)

Član 1

Odlukom o radnom vremenu Apoteke "Sremska Mitrovica" (u daljem tekstu: Odluka), utvrđuje se nedeljni raspored rada, početak i završetak radnog vremena Apoteke "Sremska Mitrovica".

Član 2

Pod radnim vremenom, u smislu ove Odluke, podrazumeva se vreme u kome Apoteka "Sremska Mitrovica", pruža zdravstvenu zaštitu.

Član 3

Apoteka "Sremska Mitrovica" radnim danima, subotom, nedeljom i u dane državnih praznika, radi u vremenu od 0.00 do 24.00 časa.

Član 4

Apoteka "Sremska Mitrovica" je dužna da u okviru utvrđenog nedeljnog rasporeda rada i radnog vremena, pruža zdravstvenu zaštitu radom u jednoj ili dve smene - radnim danima i subotom, kao i organizacijom dežurstava, koja se uvode noću, nedeljom i u dane državnih praznika.

Raspored rada po organizacionim jedinicama i objektima Apoteke "Sremska Mitrovica", utvrđuje direktor, posebnom Odlukom.

Član 5

Nedeljni raspored rada, početak i završetak radnog vremena utvrđen ovom Odlukom, mora biti istaknut na ulazu, ili na drugom vidnom mestu objekta u kome se obavlja delatnost Apoteke "Sremska Mitrovica".

Član 6

Apoteka "Sremska Mitrovica" je dužna da u roku od 30 dana, od dana stupanja na snagu ove Odluke, usaglasi svoje pravne akte, sa njenim odredbama.

Član 7

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Sl. listu grada Sremska Mitrovica".