ODLUKA

O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA PLANOVE

("Sl. list grada Kragujevca", br. 28/2011 - prečišćen tekst)

Član 1

Ovom odlukom obrazuje se Komisija za planove (u daljem tekstu: Komisija) u sledećem sastavu:

1. Dušan Soković, diplomirani inženjer arhitekture, predsednik

2. Bojana Divac, diplomirani inženjer arhitekture, zamenik predsednika

3. Zoran Jovanović, diplomirani inženjer geodezije, član

4. Vladan Mihajilović, diplomirani inženjer građevine

5. Zvonko Mihić, diplomirani arhitekata, član

6. Saša Milićević, diplomirani prostorni planer, član

7. Radmila Kostandinović, diplomirani inženjer arhitekture, član, predstavnik Ministarstva nadležnog za poslove urbanizma i građevinarstva, član

8. Brankica Janković, diplomirani inženjer arhitekture, savetnik, Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja - sektor za urbanističko, prostorno planiranje i stanovanje, Beograd, član

9. Vlastimir Čarnojević, diplomirani inženjer arhitekture, JP "Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva", Valjevo, član "

Mirjana Beara, diplomirani pravnik, sekretar Komisije.

Član 2

Zadatak Komisije iz člana 1 ove odluke je obavljanje stručnih poslova u postupku izrade i sprovođenja planskih dokumenata, kao i davanje stručnog mišljenja po zahtevu nadležnih organa uprave.

Član 3

Mandat predsednika i članova Komisije iz člana 1. ove Odluke traje četiri godine.

Član 4

Predsedniku i članovima Komisije za rad u komisiji pripada pravo na naknadu. Uslove, visinu i način isplate naknade utvrđuje nadležno radno telo Skupštine grada posebnim aktom.

Član 5

Ovlašćuje se Komisija da u slučaju potrebe za obavljanje pojedinih stručnih poslova, može angažovati druga prava ili fizička lica.

Član 6

Administrativno-operativne poslove za potrebe Komisije obavlja stručna služba za Skupštinske poslove.

Član 7

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Kragujevca".

Napomene

Prečišćen tekst odluke o obrazovanju Komisije za planove sadrži:
1. Odluku o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 3/03)
2. Odluku o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 13/04)
3. Odluku o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 4/05)
4. Odluku o dopuni odluke odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 16/05)
5. Odluku o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 8/06)
6. Odlukuo izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 22/08)
7. Odlukuo izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 37/08)
8. Odluku o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 29/09)
9. Odluku o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 11/10)
10. Odluku o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 16/10)
11. Odlukuo izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 22/10)
12. Odluku o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 26/11)

Prečišćen tekst odluka o obrazovanju Komisije za planove ne sadrži odredbe:
- Član 7 Odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 3/03), kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 4 Odluku o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 13/04) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 4/05) kojim je utvrđeno da Odbor za organizaciju i normativna akta utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 4/05) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o dopuni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 16/05) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke i član 3 Odluke o dopuni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca" 16/05) kojim je utvrđeno da Odbor za organizaciju i normativna akta utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 8/06) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 22/08) kojim je utvrđeno da Odbor za normativna akta utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 22/08) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 37/08) kojim je utvrđeno da Odbor za normativna akta izvrši pravno-tehničku redakciju, utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 37/08) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 29/09) kojim je utvrđeno da Odbor za normativna akta izvrši pravno-tehničku redakciju, utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 29/09) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 11/10) kojim je utvrđeno da Odbor za normativna akta izvrši pravno-tehničku redakciju, utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 11/10) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 16/10) kojim je utvrđeno da Odbor za normativna akta izvrši pravno-tehničku redakciju, utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 16/10) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 22/10) kojim je utvrđeno da Odbor za normativna akta izvrši pravno-tehničku redakciju, utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 22/10) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 4 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 26/11) kojim je utvrđeno da Odbor za normativna akta izvrši pravno-tehničku redakciju, utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 26/11) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.