PROGRAM

RASPOREDA SREDSTAVA SUBVENCIJA JAVNIM NEFINANSIJSKIM PREDUZEĆIMA I ORGANIZACIJAMA U 2012. GODINI
(JP RTK)

("Sl. list grada Kragujevca", br. 1/2012)

I Ovim Programom vrši se raspored sredstava subvencija u iznosu od 58.100.000 dinara planiranih Odlukom o budžetu grada Kragujevca za 2012. godinu ("Službeni list grada Kragujevca", br. 27/11) na Razdelu 12. Gradska uprava za obrazovanje, informisanje i kulturu, Glava 12.2 Mediji, Ekonomska funkcija 830 - Usluge emitovanja i štampanja, Ekonomska klasifikacija 451 - Subvencije javnim nefinansijskim preduzećima i organizacijama, u korist Javnog preduzeća "Radio - televizija Kragujevac".

II Sredstva iz stava I Programa raspoređuju se u skladu sa Programom poslovanja Javnog preduzeća "Radio - televizija Kragujevac" za 2012. godinu u cilju obezbeđivanja nesmetanog funkcionisanja Preduzeća.

III Prenos sredstava iz poglavlja I Programa vršiće se u jednakim mesečnim iznosima, srazmerno ostvarenim primanjima budžeta Grada.

IV Za izvršenje ovog Programa odgovorna je Gradska uprava za obrazovanje, informisanje i kulturu, koja će tromesečno Gradskom veću podnositi izveštaj o realizaciji ovog Programa.

V Ovaj Program objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".