REŠENJE

O ODREĐIVANJU POSEBNOG PARKIRALIŠTA U ULICI BOGDANA GARABANTINA U NOVOM SADU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 2/2012)

I. Određuje se posebno parkiralište za putničke automobile u Ulici Bogdana Garabantina u Novom Sadu.

Parkiralište iz stava 1. ove tačke će se koristiti kao posebno parkiralište koje pripada II zoni - Plavoj zoni, ukupnog kapaciteta 10 parking mesta, u kojoj vreme parkiranja nije ograničeno.

Izuzetno, parkiralište iz tačke 1. stav 1. za vreme trajanja sajamskih manifestacija:

- međunarodnih sajmova "Lorist";

- međunarodnog sajma turizma;

- sajma automobila "Auto show - Novi Sad";

- međunarodnih sajmova motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto bike expo - Novi Sad" i

- međunarodnog poljoprivrednog sajma,

određuje se kao povremeno parkiralište, u svemu prema datumima navedenim u kalendaru sajamskih manifestacija za tekuću godinu.

II. Naplata naknade za korišćenje parkirališta iz tačke I. ovog rešenja, vršiće se u skladu sa važećom Odlukom o utvrđivanju cena parkiranja i uklanjanja motornih vozila, radnim danom u vremenu od 7,00 do 21,00 čas, subotom od 7,00 do 14,00 časova, odnosno dnevnim parkiranjem.

Naplatu naknade iz stava 1. ove tačke, obavlja Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad, putem mobilne telefonije, parking karte kupljene kod distributera odnosno ovlašćenog lica.

III. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Novi Sad da parkiralište iz tačke I. ovog rešenja uredi, opremi i obeleži, prema saobraćajnom projektu broj PS0208 od 26. decembra 2011. godine, koji je izradilo Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad.

IV. Nadzor nad izvođenjem radova iz tačke III. ovog rešenja vrši Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu.

V. Rok za izvršenje ovog rešenja je 10. februar 2012. godine.

VI. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".