REŠENJE
O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA PROCENU ŠTETE NA GRAĐEVINSKIM OBJEKTIMA U PRIVATNOJ SVOJINI NASTALE KAO POSLEDICA ELEMENTARNE NEPOGODE I DRUGIH VEĆIH NESREĆA

("Sl. glasnik Grada Vranja", br. 3/2012)

Član 1

Obrazuje se Komisija za procenu štete na građevinskim objektima u privatnoj svojini nastale kao posledica elementarne nepogode i drugih većih nesreća, u sastavu:

predsednik Komisije:

Zoran Cvetković, dipl. inženjer arhitekture, u Odseku za urbanizam Sekretarijata za urbanizam i imovinsko pravne poslove.

Članovi Komisije:

1. Nataša Trajković, dipl. građevinski inženjer, u Odeljenju za lokalni ekonomski razvoj Sekretarijata za finansije i privredu,

2. Dobrila Stanojković, dipl. inženjer zaštite na radu, na poslovima zaštite i spasavanja od elementarnih i drugih nepogoda u Gradskoj upravi.

Član 2

Zadatak Komisije je da izvrši procenu štete na građevinskim objektima u privatnoj svojini nastale kao posledica elementarne nepogode i drugih većih nesreća, sačini zapisnik o vrsti, uzroku i visini nastale štete i o tome podnese izveštaj Gradskom veću sa predlogom o visini i načini pružanja pomoći.

Član 3

Procenu štete iz člana 2. ovog rešenja, Komisija će vršiti po podnetim zahtevima vlasnika imovine u roku od 30 dana od dana podnošenja prijave, odnosno u roku od 60 dana od nastanka elementarne nepogode većih razmera.

Član 4

U slučaju da Komisija ne može da obavi predviđene zadatke iz prethodnih članova, u predviđenom roku, na njen predlog Gradsko veće može obrazovati veći broj podkomisija.

Član 5

Rešenje stupa na snagu danom donošenja.

Član 6

Rešenje objaviti u "Službenom glasniku grada Vranja".