ODLUKA
O PRISTUPANJU PROGRAMU "REHABILITACIJA SISTEMA DALJINSKOG GREJANJA U SRBIJI" - FAZA IV GRUPA 2 - SUBVENCIJE REPUBLIKE SRBIJE

("Sl. glasnik grada Jagodina", br. 1/2012 i 3/2012 - ispr.)

1. PRIHVATA SE Odluka Upravnog odbora JP Gradska toplana "Jagodina" o učešću u Programu "Rehabilitacija sistema daljinskog grejanja u Srbiji - Faza 4" Grupa - subvencije Republike Srbije, broj 297/I od 27.01.2012 godine.

2. Skupština grada prihvata obavezu donošenja svih potrebnih opštih akata, u skladu sa Zakonom, u vezi sprovođenja Programa u grejnoj sezoni 2013/2014. godina, u cilju uspostavljanja sistema naplate usluge grejanja baziran na predatoj količini toplote i započne njegovu primenu.

3. OVLAŠĆUJE SE gradonačelnik grada Jagodina ili lice koje on ovlasti da može da potpiše konkretni trilateralni ugovor o korišćenju dodeljenih sredstava subvencije (Republika Srbija, JP Gradska toplana "Jagodina" i grad Jagodina), koji se odnosi na navedene subjekte.

4. OVLAŠĆUJE SE Gradsko veće da ukoliko Skupština ne bude u mogućnosti da zaseda, da sprovede odgovarajuće radnje u vezi ovog Programa.

5. Ovu Odluku objaviti u "Službenom glasniku grada Jagodine".