REŠENJE

O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA VRŠENJE IDENTIFIKACIJE OBJEKATA, TEHNIČKE DOKUMENTACIJE I PRAVNOG OSNOVA U PREDMETIMA IZDATIH GRAĐEVINSKIH I UPOTREBNIH DOZVOLA BEZ OZNAKE KATASTARSKIH PARCELA

("Sl. list grada Kragujevca", br. 5/2012)

I Obrazuje se Komisija za vršenje identifikacije objekata, tehničke dokumentacije i pravnog osnova u predmetima izdatih građevinskih i upotrebnih dozvola bez oznake katastarskih parcela (u daljem tekstu: Komisija) u sledećem sastavu:

1. Zoran Davidović, dipl. ing. arh, zaposlen u Gradskoj upravi za prostorno planiranje, izgradnju i zaštitu životne sredine, grada Kragujevca, predsednik,

2. Veljko Petrović, građ. tehničar, zaposlen u Gradskoj upravi za imovinu grada Kragujevca, član,

3. Vladeta Mirković, inž. geodezije, predstavnik Službe za katastar nepokretnosti Kragujevac, član,

4. Predstavnik investitora (po potrebi) - član.

II Zadatak Komisije je utvrđivanje činjeničnog stanja u pogledu izdatih građevinskih i upotrebnih dozvola za određene objekte bez oznake katastarske parcele, identifikacijom objekata na terenu, sa upoređivanjem tehničko pravne dokumentacije.

III Komisija je u obavezi da svoj nalaz u formi Izveštaja u roku od osam dana, od dana prijema zahteva dostavi Gradskoj upravi za prostorno planiranje, izgradnju i zaštitu životne sredine grada Kragujevca.

IV Izveštaj Komisije je osnov za donošenje rešenja u pogledu označavanja katastarske parcele i objekta na koji se tehnička dokumentacija odnosi.

V Donošenjem ovog rešenja prestaje da važi Rešenje o obrazovanju Komisije za vršenje identifikacije objekata, tehničke dokumentacije i pravnog osnova u predmetima izdatih građevinskih i upotrebnih dozvola bez oznake katastarskih parcela br. 112-400/07 - II od 20.06.2007. godine.

VI Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".