REŠENJE

O ODREĐIVANJU AUTOBUSKIH STAJALIŠTA JAVNOG GRADSKOG PREVOZA PUTNIKA ZA LINIJU BROJ 11A (ŽELEZNIČKA STANICA - BOLNICA - LIMAN - ŽELEZNIČKA STANICA)

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 9/2012)

I. Određuju se autobuska stajališta javnog gradskog prevoza putnika za liniju broj 11a (Železnička stanica - Bolnica - Liman - Železnička stanica) u Novom Sadu:

1. u Ulici Marka Miljanova, u zoni raskrsnice sa Kosovskom ulicom,

2. u Gundulićevoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Koče Kolarova,

3. u Ulici Jovana Cvijića, u zoni raskrsnice sa Temerinskom ulicom.

II. Ukidaju se autobuska stajališta javnog gradskog prevoza putnika u Kosovskoj ulici u zoni raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova i u Gundulićevoj ulici u zoni raskrsnice sa Temerinskom ulicom u Novom Sadu.

III. Nalaže se Javnom preduzeću "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu da izvrši postavljanje horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije i opremanje autobuskih stajališta javnog gradskog prevoza putnika, iz tačke I. ovog rešenja, u svemu prema Projektu tehničkog regulisanja saobraćaja broj 5365/2011 od 21. decembra 2011. godine, koji je izradilo Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu.

IV. Nalaže se Javnom gradskom saobraćajnom preduzeću "Novi Sad" Novi Sad da opremi autobuska stajališta javnog gradskog prevoza putnika iz tačke I. ovog rešenja u svemu prema članu 13. stav 1. alineja 3, 4, 5, 6. i 8. Odluke o javnom prevozu putnika na teritoriji Grada Novog Sada.

V. Rok za izvršenje ovog rešenja je 31. mart 2012. godine,

VI. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".