ODLUKA
O DONOŠENJU PROSTORNOG PLANA GRADA SUBOTICE

("Sl. list grada Subotice", br. 16/2012)

Član 1

Donosi se Prostorni plan Grada Subotica (u daljem tekstu: Prostorni plan), koji je izrađen od strane JP "Zavod za urbanizam Grada Subotice", pod brojem 27-153/10, a koji je sastavni deo ove odluke.

Član 2

Prostorni plan se sastoji iz tekstualnog dela i grafičkog dela.

Grafički deo plana su referalne karte u razmeri 1:50000 kojima se prikazuju: namena prostora, mreža naselja i infrastrukturni sistemi, turizam i zaštita prostora i karta sprovođenja; šematski prikazi uređenja naselja i vikend zona u razmeri 1:5000.

Član 3

Prostorni plan je izrađen u osam primeraka u analognom i osam u digitalnom obliku.

Jedan primerak donetog, potpisanog i overenog Prostornog plana u analognom i jedan primerak u digitalnom obliku trajno se čuva u arhivi Skupštine Grada.

Jedan primerak donetog, potpisanog i overenog Prostornog plana u analognom i jedan primerak u digitalnom obliku trajno se čuva u Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine.

Jedan primerak donetog, potpisanog i overenog Prostornog plana u analognom i jedan primerak u digitalnom obliku trajno se čuva u Republičkom geodetskom zavodu.

Jedan primerak donetog, potpisanog i overenog Prostornog plana u analognom i jedan primerak u digitalnom obliku trajno se čuva u Javnom preduzeću "Direkcija za izgradnju Grada Subotice" Subotica.

Dva primerka donetog, potpisanog i overenog Prostornog plana u analognom i dva primerka u digitalnom obliku trajno se čuvaju u Javnom preduzeću "Zavod za urbanizam Grada Subotice" Subotica.

Dva primerka donetog, potpisanog i overenog Prostornog plana u analognom i dva primerka u digitalnom obliku trajno se čuvaju u nadležnoj službi Gradske uprave Grada Subotica.

Analitičko dokumentaciona osnova na kojoj se zasniva Prostorni plan čuva se u nadležnoj službi Gradske upravi.

Član 4

Urbanistički planovi doneti do dana stupanja na snagu ove odluke primenjuju se u delovima koji nisu u suprotnosti sa Prostornim planom.

Član 5

Tekstualni deo Prostornog plana se objavljuje u "Službenom listu Grada Subotice".

Član 6

Stupanjem na snagu ove odluke prestaje da važi Odluka o donošenju Prostornog plana Grada Subotice ("Službeni list opštine Subotica", br. 19/08).

Član 7

Ova odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Subotice".

Napomene

Tekstualni deo Prostornog plana Grada Subotice, koji je sastavni deo ove odluke, objavljen je u "Sl. listu grada Subotice", br. 16/2012, str. 42-298.