ODLUKA

O POVERAVANJU KOMUNALNIH DELATNOSTI ODRŽAVANJA ČISTOĆE I UPRAVLJANJE I ODRŽAVANJE REGIONALNOG CENTRA ZA SAKUPLJANJE, SELEKCIJU I ODLAGANJE KOMUNALNOG ČVRSTOG OTPADA NA LOKACIJI "SEGDA" - JELEN DO U SMEDEREVU PORR - WERNER & WEBER D.O.O. NIŠ

("Sl. list grada Smedereva", br. 2/2012)

Član 1

Komunalne delatnosti održavanja čistoće i upravljanje i održavanje Regionalnog centra za sakupljanje, selekciju i odlaganje komunalnog čvrstog otpada na lokaciji "Segda" - Jelen do u Smederevu poveravaju se PORR - WERNER & WEBER D.O.O. NIŠ, kao najpovoljnijem ponuđaču.

Član 2

Sa Strateškim partnerom će se zaključiti Ugovor u skladu sa članovima 4. i 7. Odluke o poveravanju komunalnih delatnosti održavanja čistoće i upravljanje i održavanje Regionalnog centra za sakupljanje, selekciju i odlaganje komunalnog čvrstog otpada na lokaciji "Segda" - Jelen do u Smederevu.

Član 3

Stupanjem na snagu ove Odluke prestaje da važi Odluka o poveravanju komunalnih delatnosti održavanja čistoće i upravljanje i održavanje Regionalnog centra za sakupljanje, selekciju i odlaganje komunalnog čvrstog otpada na lokaciji "Segda" - Jelen do u Smederevu, francuskom konzorcijumu SADE CGTH - GIRUS WASTE INITIATIVES DEVELOPMENT ("Službeni list grada Smedereva", broj 5/2011).

Član 4

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objaviće se u "Službenom listu grada Smedereva".