REŠENJE
O ODREĐIVANJU POVREMENOG PARKIRALIŠTA U DVORIŠTU ZAVODA ZA TRANSFUZIJU KRVI U NOVOM SADU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 19/2012)

I. Određuje se povremeno parkiralište za putničke automobile u Ulici novosadskog sajma, od Ulice Hajduk Veljkove do Drinske ulice u Novom Sadu, na parceli broj 7571/1, pored poslovne zgrade Medicinskog fakulteta prema Zavodu za transfuziju krvi, kao posebno parkiralište s kapacitetom od 227 parking-mesta, od kojih je pet mesta namenjeno za vozila invalidnih lica.

II. Naplata naknade za korišćenje povremenih parkirališta iz tačke I. ovog rešenja vršiće se u skladu sa važećom odlukom o utvrđivanju cena parkiranja i uklanjanja motornih vozila, u periodu od 12. maja 2012. do 18. maja 2012. godine, svakodnevno od 8,00 do 20,00 časova.

Naplatu naknade iz stava 1. ove tačke obavlja Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad, putem ovlašćenog lica.

III. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Novi Sad da:

- parkiralište iz tačke I. uredi, opremi i obeleži u skladu sa Projektom tehničkog regulisanja saobraćaja, broj PS0154 od 27. aprila 2009. godine, izrađenom od strane Javnog komunalnog preduzeća "Parking servis" Novi Sad,

- nakon isteka roka važnosti ovog rešenja sa parkirališta ukloni svu vertikalnu signalizaciju koja se odnosi na naplatu i

- putem sredstava javnog informisanja obavesti učesnike u saobraćaju o načinu korišćenja parkirališta.

IV. Nadzor nad izvođenjem radova iz tačke III. ovog rešenja vrši Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu.

V. Ovo rešenje važi od 12. maja 2012. godine do 18. maja 2012. godine.

VI. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".