ODLUKA

O REALIZACIJI PROGRAMA JAVNIH RADOVA ZA 2012/2013. GODINU

("Sl. glasnik Grada Vranja", br. 22/2012)

Član 1

Realizacija programa javnih radova podrazumeva finansiranje angažovanja 50 nezaposlenih lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje - filijala Vranje, sa završenom osnovnom i srednjom školom, na projektima javnih radova čiji su podnosioci Gradska uprava grada Vranja, javna preduzeća i javne ustanove, osnovani od strane Grada Vranja.

Član 2

Za realizaciju ovog programa, obezbeđena su ukupna sredstva u iznosu od 1.400.000,00 dinara, na mesečnom nivou, sa budžetske pozicije u razdelu 4 - Gradska uprava, glava 7 - Razvojni fond, funkcionalna klasifikacija 474 - Višenamenski razvojni projekti, ekonomska klasifikacija 424 - Specijalizovane usluge, pozicija - 96.

Član 3

Uslovi za prijavljivanje zainteresovanih poslodavaca iz člana 1. biće definisani javnim pozivom.

Član 4

Selekciju kandidata za potrebe prijavljenih poslodavaca, u skladu sa kriterijumima iz javnog poziva, izvršiće Komisija za realizaciju i praćenje programa javnih radova u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje - filijala Vranje.

Član 5

Isplatu novčanih naknada licima koja su angažovana po projektima javnih radova vršiće poslodavac iz člana 1. ove Odluke, na osnovu posebnog ugovora sa Gradom Vranjem i obezbeđenim budžetskim sredstvima na poziciji iz člana 2. ove Odluke.

Član 6

Za realizaciju ovog programa, monitoring i izveštavanje biće zadužena Komisija za realizaciju i praćenje programa javnih radova.

Član 7

Odluka stupa na snagu danom donošenja.

Član 8

Odluku objaviti u "Službenom glasniku Grada Vranja".