REŠENJE

O SLUŽBENOJ ODEĆI I OBUĆI ZA PRIPADNIKE MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA KOJI OBAVLJAJU POSLOVE NA OBEZBEĐENJU OBJEKATA KOJE KORISTI GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA

("Sl. list grada Beograda", br. 39/2012)

I. Ovim rešenjem utvrđuje se pravo na službenu odeću i obuću za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji obavljaju poslove obezbeđenja objekata na Trgu Nikole Pašića br. 6 i Dragoslava Jovanovića br. 2, a koje koriste organizacione jedinice Gradske uprave grada Beograda.

II. Svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji obavljaju poslove obezbeđenja, imaju pravo na: dva odela (letnje i zimsko), dva para cipela (letnje i zimske) i četiri košulje, jednokratno.

III. Materijal, kroj i boja letnjih i zimskih odela određivaće se prilikom nabavke istih.

IV. Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova dužan je da nosi radnu odeću i obuću prilikom vršenja poslova obezbeđenja i da se stara o njenoj urednosti i čistoći.

V. Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova koji namerno ošteti radnu obuću ili odeću dužan je da istu nabavi o svom trošku.

VI. Nabavku službene odeće vrši Služba za opšte poslove Gradske uprave grada Beograda, prema spisku Ministarstva unutrašnjih poslova za lica koja su angažovana na poslovima obezbeđenja.

VII. Ovo rešenje stupa na snagu osmog dana od objavljivanja u "Službenom listu grada Beograda".