REŠENJE
O OBRAZOVANJU STRUČNOG SAVETA GRADONAČELNIKA GRADA PANČEVA

("Sl. list grada Pančeva", br. 30/2012)

I

Obrazuje se Stručni savet Gradonačelnika grada Pančeva (u daljem tekstu: Savet) radi razmatranja pojedinih pitanja iz nadležnosti Gradonačelnika grada Pančeva i davanja stručnog mišljenja i predloga za njihovo rešavanje.

II

Zadatak Saveta je da razmatra pojedina pitanja iz nadležnosti Gradonačelnika grada Pančeva, utvrđena Zakonom o lokalnoj samoupravi i Statutom grada Pančeva i da o tim pitanjima da stručno mišljenje, odnosno predloži njihovo rešavanje.

III

Savet čine članovi Saveta koji se imenuju radi razmatranja pojedinih pitanja iz nadležnosti Gradonačelnika grada Pančeva.

Gradonačelnik grada Pančeva imenuje članove Saveta posebnim rešenjem, kojim utvrđuje ovlašćenja za preduzimanje određenih radnji iz oblasti za koje su imenovani, kao i visinu mesečne naknade.

Stručne, organizacione i administrativno-tehničke poslove za potrebe Saveta obavlja Sekretarijat za skupštinske poslove, poslove Gradonačelnika i Gradskog veća u saradnji sa ostalim organizacionim jedinicima Gradske uprave grada Pančeva.

IV

Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Pančeva".