ODLUKA
O PRIHVATANJU UČEŠĆA U PROGRAMU "REHABILITACIJA SISTEMA DALJINSKOG GREJANJA U SRBIJI - FAZA IV"

("Sl. list grada Niša", br. 67/2012)

Član 1

Grad Niš prihvata učešće u Programu "Rehabilitacija sistema daljinskog grejanja u Srbiji - Faza IV" (u daljem tekstu: Program) i korišćenju sredstava KfW namenjenih Programu.

Član 2

Grad Niš daje saglasnost na Odluku Upravnog odbora JKP "Gradska toplana" Niš, broj 1109/3 od 24.02.2012. godine i broj 2994/8 od 07.06.2012. godine o učešću u Programu i o maksimalnom iznosu zaduženja po osnovu kredita koji potiče iz sredstava KfW namenjenih Programu, a čije korišćenje će Republika Srbija odobriti JKP "Gradska toplana" Niš za implementaciju Programa, kroz Trilateralni ugovor o korišćenju sredstava KfW namenjenih Programu, u iznosu do 4.000.000 evra.

Član 3

Grad Niš prihvata obavezu da blagovremeno usvoji odgovarajuća opšta akta kojima će omogućiti JKP "Gradska toplana" Niš uspostavljanje sistema naplate usluge grejanja baziranog na isporučenoj količini toplotne energije i započne njegovu primenu najkasnije u grejnoj sezoni 2013/2014.

Član 4

Grad Niš prihvata Nacrt trilateralnog ugovora o korišćenju sredstava KfW namenjenih Programu.

Član 5

Ovlašćuje se Gradonačelnik Grada Niša, da u ime Grada Niša, potpiše sa Republikom Srbijom i JKP "Gradska toplana" Niš Trilateralni ugovor o korišćenju sredstava zajma namenjenih Programu.

Član 6

Ova odluka stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Niša".