REŠENJE

O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA ISPITIVANJE POGODNOSTI VOZILA ZA OBAVLJANJE AUTO-TAKSI PREVOZA

("Sl. list grada Pančeva", br. 34/2012)

I

Obrazuje se Komisija za ispitivanje pogodnosti vozila za obavljanje auto-taksi prevoza (u daljem tekstu: Komisija) u sledećem sastavu:

1. DRAGAN KOLUNDŽIĆ, dipl. inž. mašinstva iz Sekretarijata za urbanizam, građevinske i stambeno-komunalne poslove, Gradske uprave grada Pančeva - predsednik;

2. ĐURA UGLJEŠIN, dipl. pravnik, iz Sekretarijata za urbanizam, građevinske i stambeno-komunalne poslove, Gradske uprave grada Pančeva - zamenik predsednika;

3. ZORICA TIMOTIJEVIĆ, dipl. inž. saobraćaja iz Agencije za saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva - član;

4. IVAN DUPOR, dipl. pravnik, iz Sekretarijata za urbanizam, građevinske i stambeno-komunalne poslove Gradske uprave grada Pančeva - zamenik člana;

5. PIROŠKA KRMPOTIĆ, dipl. inž. arhitekture, iz Sekretarijata za urbanizam, građevinske i stambeno-komunalne poslove, Gradske uprave grada Pančeva - član;

6. ZORAN GRBA, dipl. inž. poljoprivrede, iz Sekretarijata za privredu i ekonomski razvoj Gradske uprave grada Pančeva - zamenik člana.

II

Mandat Komisije traje dve godine.

III

Zadatak Komisije je ispitivanje pogodnosti putničkog vozila za obavljanje auto-taksi prevoza na osnovu Odluke o vanlinijskom i auto-taksi prevozu putnika i Pravilnika o ispitivanju pogodnosti vozila za obavljanje auto-taksi prevoza.

IV

Predsedniku, članovima Komisije i njihovim zamenicima za obavljeni rad u Komisiji pripada neto naknada u visini od 160,00 dinara po pregledanom vozilu, srazmerno učešću u radu, a prema izveštaju Komisije o ispitivanju pogodnosti vozila za obavljanje auto-taksi prevoza.

Direktor Agencije za saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva uz odobrenje Gradonačelnika grada Pančeva utvrđuje posebnim rešenjem pojedinačnu visinu naknade predsedniku i članovima Komisije i njihovim zamenicima.

V

Isplata naknade predsedniku, članovima Komisije i njihovim zamenicima, vršiće se iz sredstava planiranih Odlukom o budžetu grada Pančeva.

VI

Stručne, organizacione i administrativno-tehničke poslove za potrebe Komisije obavljaće Sekretarijat za skupštinske poslove, poslove Gradonačelnika i Gradskog veća, u saradnji sa Sekretarijatom za privredu i ekonomski razvoj i Agencijom za saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva.

VII

Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja i objaviće se u "Službenom listu grada Pančeva".