REŠENJE
O ODREĐIVANJU NAZIVA ULICA

("Sl. list grada Kragujevca", br. 4/2013)

I - MZ Male Pčelice

1. Ulici bez naziva, u MZ Male Pčelice, koja se nalazi sa desne strane Solunske ulice i počinje iznad broja 52, određuje se naziv: "Ulica Mirjane Jakovljević".

2. Ulici bez naziva, u MZ Male Pčelice, koja se nalazi sa desne strane Solunske ulice i počinje iznad broja 54, određuje se naziv: "Ulica dr Ivana Đurića".

3. Ulici bez naziva, u MZ Male Pčelice - Novo naselje, koja se nalazi sa desne strane ulice Braće Petrovića i počinje između brojeva 50 i 52, a završava se u pravcu Smederevske ulice, određuje se naziv: "Ulica Dragiše Nedovića".

4. Ulici bez naziva, u MZ Male Pčelice - Novo naselje, koja se nalazi sa leve strane Podgoričke ulice, a počinje kod broja 33 i nastavlja se presecanjem neimenovane ulice koja spaja ulicu Braće Petrovića i Smederevsku, određuje se naziv: "Ulica dr Sretena Krasića".

II - MZ Bresnica III

1. Ulici bez naziva, u MZ Bresnica III, koja se nalazi sa desne strane Bresničke ulice i počinje kod broja 52, određuje se naziv: "Ulica Slađana Mitrovića".

2. Ulici bez naziva, u MZ Bresnica III, koja se nalazi sa leve strane ulice Užičke republike i počinje kod broja 83, određuje se naziv: "Ulica Koste Gvozdenovića".

3. Ulici bez naziva, u MZ Bresnica III, koja se nalazi sa leve strane ulice Užičke republike i počinje kod broja 87, određuje se naziv: "Ulica Milovana Ilića - Minimaksa".

III - MZ Vinogradi

Ulici bez naziva, u MZ Vinogradi, koja polazi od broja 129 Belodrimske ulice i nastavlja se do puta za Mainić, određuje se naziv: "Ulica Miodraga Petrovića - Čkalje".

IV

Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".