ODLUKA

O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA PLANOVE

("Sl. list grada Kragujevca", br. 28/2011 - prečišćen tekst, 8/2012 i 6/2013)

Član 1

Ovom odlukom obrazuje se Komisija za planove (u daljem tekstu: Komisija) u sledećem sastavu:

1. Dušan Soković, diplomirani inženjer arhitekture, predsednik

2. Bojana Divac, diplomirani inženjer arhitekture, zamenik predsednika

3. Zoran Jovanović, diplomirani inženjer geodezije, član

4. Zoran Gagić, diplomirani inženjer arhitekture, licence: 300 G 95108; 400 D 32109; 200110608, član

5. Nešo Šćepanović, diplomirani građevinski inženjer, licence: 314, 414, 415

6. Saša Milićević, diplomirani prostorni planer, član

7. Marko Perišić, diplomirani prostorni planer, licenca IKS broj 100 0095 06, predstavnik Ministarstva prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja, član

8. Brankica Janković, diplomirani inženjer arhitekture, predstavnik Ministarstva građevinarstva i urbanizma, član

9. Mr Miodrag Ferenčak, diplomirani inženjer arhitekture, Beograd, licenca: IKS br. 200 0392 03, predstavnik Ministarstva građevinarstva i urbanizma, član

Milica Krstić, diplomirani pravnik, sekretar Komisije.

Član 2

Zadatak Komisije iz člana 1. ove odluke je obavljanje stručnih poslova u postupku izrade i sprovođenja planskih dokumenata, kao i davanje stručnog mišljenja po zahtevu nadležnih organa uprave.

Član 3

Mandat predsednika i članova Komisije iz člana 1. ove Odluke traje četiri godine.

Član 4

Predsedniku i članovima Komisije za rad u komisiji pripada pravo na naknadu. Uslove, visinu i način isplate naknade utvrđuje nadležno radno telo Skupštine grada posebnim aktom.

Član 5

Ovlašćuje se Komisija da u slučaju potrebe za obavljanje pojedinih stručnih poslova, može angažovati druga prava ili fizička lica.

Član 6

Administrativno-operativne poslove za potrebe Komisije obavlja stručna služba za Skupštinske poslove.

Član 7

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Kragujevca".

 

Samostalni članovi Odluke o izmeni
Odluke o obrazovanju Komisije za planove

("Sl. list grada Kragujevca", br. 8/2012)

Član 2

Ovlašćuje se Odbor za normativna akta da izvrši pravno-tehničku redakciju, utvrdi i objavi prečišćen tekst Odluke o obrazovanju Komisije za planove.

Član 3

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Kragujevca".

 

Samostalni članovi Odluke o izmenama
Odluke o obrazovanju Komisije za planove

("Sl. list grada Kragujevca", br. 6/2013)

Član 2

Ovlašćuje se Odbor za normativna akta da izvrši pravno-tehničku redakciju, utvrdi i objavi prečišćen tekst Odluke o obrazovanju Komisije za planove.

Član 3

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Kragujevca".

Napomene

Prečišćen tekst odluke o obrazovanju Komisije za planove sadrži:
1. Odluku o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 3/03)
2. Odluku o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 13/04)
3. Odluku o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 4/05)
4. Odluku o dopuni odluke odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 16/05)
5. Odluku o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 8/06)
6. Odlukuo izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 22/08)
7. Odlukuo izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 37/08)
8. Odluku o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 29/09)
9. Odluku o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 11/10)
10. Odluku o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 16/10)
11. Odlukuo izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 22/10)
12. Odluku o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 26/11)

Prečišćen tekst odluka o obrazovanju Komisije za planove ne sadrži odredbe:
- Član 7 Odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 3/03), kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 4 Odluku o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 13/04) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 4/05) kojim je utvrđeno da Odbor za organizaciju i normativna akta utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 4/05) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o dopuni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 16/05) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke i član 3 Odluke o dopuni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca" 16/05) kojim je utvrđeno da Odbor za organizaciju i normativna akta utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 8/06) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 22/08) kojim je utvrđeno da Odbor za normativna akta utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 22/08) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 37/08) kojim je utvrđeno da Odbor za normativna akta izvrši pravno-tehničku redakciju, utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 37/08) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 29/09) kojim je utvrđeno da Odbor za normativna akta izvrši pravno-tehničku redakciju, utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 29/09) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 11/10) kojim je utvrđeno da Odbor za normativna akta izvrši pravno-tehničku redakciju, utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 11/10) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 16/10) kojim je utvrđeno da Odbor za normativna akta izvrši pravno-tehničku redakciju, utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 16/10) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 2 Odluke o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 22/10) kojim je utvrđeno da Odbor za normativna akta izvrši pravno-tehničku redakciju, utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmeni odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 22/10) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.
- Član 4 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 26/11) kojim je utvrđeno da Odbor za normativna akta izvrši pravno-tehničku redakciju, utvrdi i objavi prečišćen tekst ove odluke i član 3 Odluke o izmenama odluke o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni list grada Kragujevca", 26/11) kojim je utvrđeno stupanje na snagu i objavljivanje ove odluke.