REŠENJE
O ODREĐIVANJU AUTOBUSKOG STAJALIŠTA JAVNOG GRADSKOG PREVOZA PUTNIKA ZA LINIJU BROJ 6

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 15/2013)

I. Određuje se autobusko stajalište javnog gradskog prevoza putnika na Trgu Republike u Novom Sadu i izmena trase linije broj 6, u delu od Ulice Marka Miljanova, Kosovskom ulicom do Trga Republike.

II. Menja se naziv linije javnog gradskog prevoza putnika broj 6, tako što se dosadašnji naziv "Podbara-Centar-Adice" zamenjuje nazivom "Podbara (Riblja pijaca)-Centar-Adice".

III. Nalaže se Javnom preduzeću "Zavod za izgradnju Grada" Novi Sad da izvrši obeležavanje horizontalne i postavljanje vertikalne saobraćajne signalizacije na autobuskom stajalištu iz tačke I. ovog rešenja, prema Saobraćajnom projektu broj: 7451 od 26. marta 2013. godine, koji je izradila Služba za razvoj i upravljanje saobraćajem Javnog preduzeća "Zavod za izgradnju Grada" Novi Sad, i da postavljenu signalizaciju unese u Katastar saobraćajne signalizacije i opreme.

IV. Nalaže se Javnom gradskom saobraćajnom preduzeću "Novi Sad", Novi Sad, da na autobuskom stajalištu iz tačke I. postavi stajališne table sa naznakom BUS, izvodom iz reda vožnje i nazivom stajališta, nadstrešnicu i korpe za otpatke, te da putem sredstava javnog informisanja obavesti korisnike javnog gradskog prevoza o izmeni trase i naziva linije javnog gradskog prevoza putnika.

V. Rok za izvršenje ovog rešenja je 1. april 2013. godine.

VI. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".