ODLUKA
O USPOSTAVLJANJU SARADNJE IZMEĐU GRADA ZRENJANINA, REPUBLIKA SRBIJA I GRADA TREBINJA, REPUBLIKA SRPSKA, BOSNA I HERCEGOVINA

("Sl. list Grada Zrenjanina", br. 12/2013)

Član 1

Ovom odlukom uspostavlja se saradnja između grada Zrenjanina, Republika Srbija i grada Trebinja, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina.

Član 2

U cilju utvrđivanja i realizacije zajedničkih aktivnosti grad Zrenjanin, Republika Srbija i grad Trebinje, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina uspostavljaju saradnju u oblastima kulture, sporta, obrazovanja, privrede i u drugim oblastima u kojima prepoznaju zajednički interes.

Član 3

Ovlašćuje se Gradonačelnik grada Zrenjanina da u ime grada Zrenjanina potpiše Sporazum o saradnji između grada Zrenjanina, Republika Srbija i grada Trebinja, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina.

Član 4

Sporazumom o saradnji između grada Zrenjanina, Republika Srbija i grada Trebinja, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina bliže će se definisati oblici i način uspostavljene saradnje.

Član 5

Odluku dostaviti Vladi Republike Srbije na saglasnost.

Član 6

Ova odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Zrenjanina", a po dobijanju saglasnosti Vlade Republike Srbije.