REŠENJE
O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA SPROVOĐENJE POSTUPKA DAVANJA U ZAKUP KIOSKA I PRODAJNIH PULTOVA

("Sl. list grada Kragujevca", br. 10/2013)

I Obrazuje se Komisija za sprovođenje postupka davanja u zakup kioska i prodajnih pultova (u daljem tekstu: Komisija) u sastavu:

1. Zoran Jovanović, predsednik Komisije

2. Dejan Iskrenović, član Komisije

3. Saša Milićević, član Komisije

4. Radojica Nedeljković, član Komisije

5. Veljko Leković, član Komisije.

II Stručne, administrativno-tehničke i druge poslove za potrebe Komisije, obavlja Nikola Tasić, sekretar Komisije, koji učestvuje u radu Komisije bez prava odlučivanja.

III Komisija iz reda svojih članova bira lice koje će zamenjivati predsednika Komisije u slučaju njegove odsutnosti ili sprečenosti da učestvuje u radu Komisije.

IV Komisija se obrazuje sa zadatkom da:

- prima dokumentaciju i utvrđuje ispunjenost uslova za učešće fizičkog, odnosno pravnog lica u postupku javnog nadmetanja u skladu sa Odlukom o raspisivanju oglasa za davanje u zakup kioska i prodajnih pultova putem javnog nadmetanja i Oglasom za davanje u zakup kioska i prodajnih pultova putem javnog nadmetanja,

- sprovodi postupak javnog nadmetanja za davanje u zakup kioska i prodajnih pultova,

- sačinjava zapisnik o učesnicima i toku postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup kioska i prodajnih pultova, kao i Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača,

- sačinjava izveštaj da postupak javnog nadmetanja nije uspeo,

- obavlja i druge poslove vezane za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup kioska i prodajnih pultova.

Zapisnike iz ovog člana, kao i izveštaje Komisije potpisuju svi članovi Komisije koji su učestvovali u postupku javnog nadmetanja, a Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača potpisuje predsednik Komisije, odnosno lice koje ga zamenjuje, u skladu sa poglavljem III ovog rešenja.

V Komisija će u svom radu koristiti pečat Sekretarijata za imovinu. Za upotrebu i rukovanje pečatom odgovoran je sekretar Komisije.

VI Donošenjem ovog rešenja prestaje da važi rešenje Gradskog veća o obrazovanju Komisije za sprovođenje postupka davanja u zakup kioska i prodajnih pultova broj: 112-557/10-V od 20.09.2010. godine.

VII Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".