REŠENJE
O ODREĐIVANJU PRIVREMENOG PARKIRALIŠTA NA UGLU GIMNAZIJSKE I DANIČIĆEVE ULICE U NOVOM SADU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 21/2013)

I. Određuje se privremeno parkiralište sa naplatom naknade za korišćenje parkirališta za putničke automobile i turističke autobuse, na uglu Gimnazijske i Daničićeve ulice u Novom Sadu, na katastarskoj parceli broj 9426 K.O. Novi Sad I, do privođenja parcele planiranoj nameni.

Kapacitet parkirališta iz stava 1. ove tačke je 111 parking-mesta za putničke automobile i 3 parking-mesta za turističke autobuse.

II. Parkiralište iz tačke I. ovog rešenja je u II zoni parkiranja i njegovo korišćenje nije vremenski ograničeno - Plava zona.

III. Naplata naknade za korišćenje privremenog parkirališta iz tačke I. ovog rešenja, vršiće se u skladu sa važećom odlukom o utvrđivanju cena parkiranja i uklanjanja motornih vozila, radnim danom u vremenu od 7,00 do 21,00 sat, i subotom u vremenu od 7,00 do 14,00 sati.

Naplatu naknade za parkiranje obavlja Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad, putem mobilne telefonije i parking-karte kupljene kod distributera.

IV. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Novi Sad, da parkiralište iz tačke I. ovog rešenja uredi, opremi i obeleži prema saobraćajnom projektu broj PS00129-04 iz aprila 2013. godine, koji je izradilo Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad.

V. Nalaže se Javnom preduzeću "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu, da postavljene saobraćajne znake unesu u Katastar saobraćajne signalizacije.

VI. Nadzor nad izvođenjem radova iz tačke IV. ovog rešenja vrši Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu.

VII. Rok za izvršenje ovog rešenja je 10. maj 2013. godine.

VIII. Donošenjem ovog rešenja prestaje da važi Rešenje o određivanju privremenog parkirališta na uglu ulica Gimnazijske i Daničićeve u Novom Sadu ("Službeni list Grada Novog Sada", br. 42/08, 9/10 i 16/13).

IX. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".