REŠENJE
O ODREĐIVANJU PRIVREMENOG PARKIRALIŠTA U DELU ULICE MILOŠA BAJIĆA U NOVOM SADU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 54/2012 i 21/2013)

I. Određuje se privremeno parkiralište za putničke automobile na parnoj strani Ulice Miloša Bajića u Novom Sadu, između Beogradskog keja i Ulice Dušana Vasiljeva, na neuređenoj površini, do privođenja parcele nameni planiranoj urbanističkim planom.

Parkiralište iz stava 1. ove tačke će se koristiti kao posebno parkiralište koje pripada III zoni - Beloj zoni, u kojoj vreme parkiranja nije ograničeno.

II. Naplata naknade za korišćenje parkirališta iz tačke I. ovog rešenja vršiće se u skladu sa važećom odlukom o utvrđivanju cena parkiranja i uklanjanja motornih vozila, radnim danom u vreme od 7,00 do 21,00 časova i subotom od 7,00 do 14,00 časova.

Naplatu naknade iz stava 1. ove tačke obavlja Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad, putem mobilne telefonije ili parking-karte kupljene kod distributera.

Pored zonske karte, na parkiralištu iz tačke I. važi i dnevna karta, u svemu prema saobraćajnoj signalizaciji.

III. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Novi Sad da parkiralište iz tačke I. ovog rešenja uredi, opremi i obeleži, prema saobraćajnim projektima broj PS0160 od 6. maja 2010. godine i PS0160-01 od 11. aprila 2013. godine, koji je izradilo Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad.

IV. Nadzor nad izvođenjem radova iz tačke III. ovog rešenja vrši Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu.

V. Rok za izvršenje ovog rešenja je 31. decembar 2012. godine.

VI. Donošenjem ovog rešenja prestaje da važi Rešenje o određivanju privremenog parkirališta u delu ulice Miloša Bajića u Novom Sadu ("Službeni list Grada Novog Sada", br. 43/2010).

VII. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".

 

Samostalne odredbe Rešenja o izmeni i dopuni
Rešenja o određivanju privremenog parkirališta u delu Ulice Miloša Bajića u Novom Sadu

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 21/2013)

II. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Novi Sad da:

- parkirališta uredi, opremi i postavi saobraćajnu signalizaciju u skladu sa projektima tehničkog regulisanja saobraćaja, i

- da putem sredstava javnog informisanja obavesti učesnike u saobraćaju o uslovima i mogućnostima za korišćenje parkirališta.

III. Nadzor nad izvođenjem radova iz tačke II. ovog rešenja vrši Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu (u daljem tekstu: Zavod).

IV. Nalaže se Zavodu da postavljene saobraćajne znake unese u Katastar saobraćajne signalizacije.

V. Rok za izvršenje ovog rešenja je 10. maj 2013. godine.

VI. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".