ODLUKA

o usvajanju cenovnika prevoza putnika u Zoni II i III, za mesečne pretplatne karte za đake i studente sa mestom prebivališta odnosno boravka na teritoriji grada Pančeva

("Sl. list grada Pančeva", br. 4/2013)

Član 1

Usvaja se Cenovnik prevoza putnika u Zoni II i III, za mesečne pretplatne karte za đake i studente sa mestom prebivališta odnosno boravka na teritoriji grada Pančeva.

kategorija

STARA CENA

NOVA CENA

% POVEĆANJA

I-kategorija

1.570,00

1.727,00

10%

II-kategorija

1.962,00

2.158,20

Uz cenu mesečne pretplatne karte naplaćuje se i 100,00 din za legitimaciju sa hologramom, koja važi za školsku godinu i 50,00 din. za troškove izrade mesečne markice sa hologramom.

Član 2

Mesečnu pretplatnu kartu I - kategorije plaćaju:

- učenici i studenti čiji su roditelji korisnici dečijeg dodatka (pravo se ostvaruje na osnovu Rešenja o priznavanju prava na dečiji dodatak),

- učenici i studenti iz porodice sa dvoje ili više dece, pod uslovom da ovi učenici i studenti koriste usluge JKP "Autotransport-Pančevo" (pravo na regresirani prevoz ostvaruje se na osnovu izvoda iz matične knjige rođenih i školske potvrde, odnosno potvrde odgovarajućeg fakulteta o statusu redovnog učenika ili studenta).

Član 3

Mesečnu pretplatnu kartu II kategorije plaćaju sve ostale kategorije učenika i studenata.

Član 4

Pravo na besplatnu mesečnu kartu imaju učenici i studenti čiji su roditelji korisnici prava na materijalno obezbeđenje porodice no Zakonu o socijalnoj zaštiti i obezbeđivanju socijalne sigurnosti građana (pravo na besplatan prevoz ostvaruje se na osnovu rešenja Centra za socijalni rad "Solidarnost" Pančevo o socio-ekonomskom statusu porodice i mišljenja Sekretarijata za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave Grada Pančeva.

Član 5

Ova Odluka stupa na snagu i primenjivaće se narednog dana od dana donošenja Rešenja o dobijanju saglasnosti na istu, od strane nadležnog organa Grada Pančeva.

Prodaja mesečnih karata za naredni mesec vrši se prema usvojenoj Odluci, počev od 25. u mesecu za naredni mesec, a za pola meseca od 15. u mesecu.

Član 6

O izvršenju Odluke staraće se Direktor preduzeća.